Evenimentul Zilei > Monden > Creatoarea de modă Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată alături de cinci bărbați. „Nu este nimic nelalocul lui”. FOTO
Creatoarea de modă Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată alături de cinci bărbați. „Nu este nimic nelalocul lui”. FOTO

Creatoarea de modă Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată alături de cinci bărbați. „Nu este nimic nelalocul lui”. FOTO

 Adina Buzatu a pozat dezbrăcată pentru a-și promova un masterclass. Nu îi este rușine și susține că a recurs la acest gest doar în scop profesional.

Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină, s-a dezbrăcat pentru a poza alături de cinci bărbați. La acest gest stilista a recurs doar din considerente profesionale, potrivit declarațiilor femeii. Mai mult decât atât, stilista susține că nu i-a fost deloc rușine să pozeze dezbrăcată întrucât bărbatul cu care a gândit noul proiect îi este prieten bun.

„Nu mi-a fost jenă să pozez dezbrăcată”

Adina Buzatu și-a motivat gestul susținând că se dezbracă de secrete în fața bărbaților. Stilistul de vestimentație masculină spune că nu a recurs la niciun fel de acțiune nepotrivită, în contextul dat.

„Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin.

Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat”, a spus Adina Buzatu.

S-a dezbrăcat doar în scop profesional

Creatoarea de modă a transmis că ea le oferă atât bărbaților, cât și femeilor un masterclass vestimentar, un ghid care să-i îndrume pe bărbați și nu numai în ale îmbrăcatului. Masterclass-ul promovat de Adina Buzatu „nu este despre reguli, este despre a te învăța pas cu pas cum să-ți construiești stilul, urmărind fiecare aspect, fiecare întrebare pe care ți-ai pus-o de-a lungul timpului”, se arată în comunicatul citat.

„În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor”, spune stilista.

Astfel, Adina Buzatu susține că s-a dezbrăcat doar în scop profesional – nu a avut alte interese.