Evenimentul Zilei > Monden > Frumoasa României e devastă! Coronavirsul i-a luat tot ce avea mai scump. Sfâșietor
Frumoasa României e devastă! Coronavirsul i-a luat tot ce avea mai scump. Sfâșietor

Frumoasa României e devastă! Coronavirsul i-a luat tot ce avea mai scump. Sfâșietor

Clipe de coșmar pentru frumoasa României. Tatăl acesteia, infectat cu coronavirus, a murit marți. În urmă cu zece zile, acesta fusese internat în spital.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, trece prin momente de coșmar. Marți, tatăl ei, infectat cu coronavirus, a murit.

Cristel Bădescu s-a stins din viață, marți dimineață, la vârsta de 89 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat 10 zile la spitalul Fialntropia din Craiova. Vedeta se află în Italia, acesteia fiindu-i imposibil să ajungă în România, din cauza restricțiilor.

Mesajul sfâșietor al Ramonei Bădescu

„Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui…”, a transmis Ramona Bădescu.

„Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată), dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața”, a mai spus Ramona Bădescu.

„Tata e cel care m-a susținut în cariera mea, cel care invita acasă toate persoanele și artiștii care veneau în turneu, iar mama gătea pentru toți și punea masa. Am avut masa plină în casă pentru toți, iar eu acum voi încerca să continui ca tata să aibă masa plină de bunătăți pe lumea cealaltă, rugându-mă lui Dumnezeu și dând de pomană lucruri care îi plăceau lui”, a mai spus actrița.

Ramona Bădescu, blocată în Italia

În urmă cu aproximativ două săptămâni, când tatăl ei a fost testat pozitiv cu COVID-19 și internat, vedeta era complet dărâmată deoarece nu poate ajunge în Romania pentru a-i fi alături.

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova,  secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu…Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism.

Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu  acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas”.