Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturia zguduitoare a mamei copilului înjunghiat de tată: „Toată viața lui o să aibă fapta în față”
Mărturia zguduitoare a mamei copilului înjunghiat de tată: „Toată viața lui o să aibă fapta în față”

Mărturia zguduitoare a mamei copilului înjunghiat de tată: „Toată viața lui o să aibă fapta în față”

Mama copilului, de opt ani, înjunghiat de propriul tată și abandonat în autoturismul familiei, se bucură că fostul ei soț a reușit să supraviețuiască pentru a conștientiza crima pe care a comis-o.

Annamaria Takacs a povestit prin ce trece, la câteva zile după ce fiul ei a fost găsit mort, în mașina fostului soț. Femeia s-a declarat șocată că după ce și-a omorât băiețelul, bărbatul, Takacs Gyorgy i-a plimbat cadavrul trei zile cu mașina.

„Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort, dar ar fi fost prea ușor pentru el. Într-un fel, în suflet simt o bucurie pentru că trăiește și toată viața lui o să conștientizeze și o să aibă fapta în fața lui și mai mare pedeapsă decât asta nu trebuie la nici un om”, a afirmat femeia pentru presa locală.

Annamaria Takacs a povestit că în sâmbătă seara, după ce l-a ucis pe băiețel, a fost sunată de tatăl criminal, Takacs Gyorgy, care a început să strige la ea, în telefon, spunându-i că este prea târziu.

„Atunci deja știam, am simțit că copilul nu mai este în viață și eram ferm convinsă că și-a luat și el viața. Am avut o mică speranță când luni l-a văzut cineva la ora șapte seara (…), și atunci m-am simțit oarecum ușurată și eram foarte bucuroasă că ziceam că durează câteva miunute până dăm de el pentru că, ziceam, dacă el este în viață, atunci și copilul este în viață pentru că nu îl vedeam în stare să-i facă rău copilului”.

Femeia a fost șocată când cadavrul micuțului a fost descoperit în mașină, după ce a aflat că Takacs Gyorgy s-a plimbat cu acesta vreme de trei zile, cu mașina.

Cadavrul copilului de opt ani a fost descoperit marți dimineață, de poliție, în apropiere de localitatea Filea de Jos, pe bancheta din spate a autoturismului familiei. Mașina era abandonată, iar tatăl era dispărut. El a fost găsit câțiva kilometri mai departe, după ce a încercat să se sinucidă.

Anchetatorii au stabilit că băiețelul era mort încă de sâmbătă, însă bărbatul l-a plimbat cu mașina timp de trei zile.

Cei doi soți Takacs erau despărțiți de câtva timp, iar copilul era crescut de mamă. El a fost plecat împreună cu tatăl său într-o vacanță în Ungaria.

Declarații halucinante în cazul copilului ucis de propriul tată: „A vrut să-l omor…”

Apar noi detalii în cazul copilului de opt ani din Cluj ucis de propriul tată

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: