Foto. Pepe o să înnebunească. Cum arată amantul dus la munte de Raluca

Foto. Pepe o să înnebunească. Cum arată amantul dus la munte de Raluca

Anunțul făcut de Pepe, care a anunțat că el și Raluca au decis să se despartă după o relație de mulți ani, scoate la iveală multe detalii nedorite cel puțin de unul dintre cei implicați în acest cuplu.

Pepe și Raluca rămân tăcuți în fața fanilor care doresc să afle cât mai multe despre divorțul momentului. Deși s-a anunțat a fi o despărțire amiabilă, dezvăluirile din ultimele zile au acaparat atenția tuturor. Și asta reiese din traficul site-urilor, unde dezvăluirile despre Pepe și Raluca au fost în frunte.

Cine e amantul care a distrus cuplul Raluca - Pepe?

Relația s-a destrămat în momentul în care Pepe a aflat de relaţia extraconjugală a soţiei sale de la un jurnalist de investigaţii. Înaintea acestei dezvăluiri, inclusiv Oana Roman îl înştiinţase pe cântăreţ că Raluca Pastramă a călcat strâmb şi s-a distrat la munte alături de un bărbat misterios.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iniţial, Pepe n-a vrut să creadă aceste zvonuri, ştiind că Raluca Pastramă fusese crescută foarte strict de părinţii ei, care pe vreme când nu era măritată, îi impuneau să nu iasă decât însoţită în oraş şi să nu revină acasă la ore foarte târzii. Totuşi, în cele din urmă, Pepe a demarat propria anchetă şi a descoperit adevărul crunt: Raluca Pastramă chiar îl înşela.

Cercetând contul de Instagram al soţiei sale, Pepe a observat că Raluca Pastramă nici măcar nu se mai ascundea, ci dădea like-uri fără număr unui bărbat care la rândul său îi răspundea cu aceeaşi intensitate. La un moment dat, Pepe a întrebat-o pe Raluca dacă este adevărat că l-a înşelat cu respectivul, iar ea i-a recunoscut sec că da şi că totul s-a consumat la munte.

Cercetând cazul, jurnaliştii de la spynews.ro au susţinut că l-ar fi identificat pe cel care a băgat dihonia între Pepe şi Raluca Pastramă şi care i-a despărţit pe cei doi după 8 ani de căsnicie. Despre vacanţa la munte, sursa citată subliniază că a „aflat mai multe informații exclusive”.

Raluca s-a iubit cu amantul la munte. Oana Roman i-a spus lui Pepe

„Vă informăm că se pare că Raluca a plecat la munte într-o gașcă, formată din mai multe persoane. Întâmplător sau nu, numărul de băieți din acest grup era egal cu cel al fetelor. Iar acum bineînțeles că vine întrebarea… oare nu au fost pe cupluri? Nu știm sigur, dar cert este că ar putea fi vorba despre o coincidență interesantă.

(…) Conform surselor, toate persoanele din grup au fost la herghelie pentru a vizita și pentru a se fotografia alături de cai… mai puțin Raluca Pastramă, cel mai probabil pentru a nu se da de gol! Un alt amănunt la fel de interesant este că din această gașcă a făcut parte și un stomatolog cunoscut din România, ce are cabinetul în zona Pipera.

Acesta a fost însoțit de o domnișoară care, întâmplare sau nu, are legătură cu Raluca, pentru că fata respectivă, înainte să meargă la munte cu doctorul, ar fi avut o relație cu Bombo. (…) În legătură cu cel din urmă vă informăm că este un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România și care a fost foarte încântat că alături de el, la munte, a avut-o pe Raluca”, au precizat jurnaliștii de la spynews.ro.

Au apărut imaginile cu amantul soției lui Pepe. Care a fost prima reacție

După aceste dezvăluiri, era de așteptat să apară și o poză cu bărbatul care, din moment ce ar fi ieșit în public cu Raluca, a decis să își asume această relație. Acesta a avut o reacție care, evident, alimentează ipotezele oferite de presa mondenă din România.

El ar fi bărbatul care a spart cuplul Pepe - Raluca

Bărbatul descris de Pepe este de origine arabă și apare, într-adevăr, în imagini la munte, în perioada respectivă. La excursia respectivă ar fi luat parte mai multe persoane, printre care și fosta iubită a lui Bombo Pastramă (fratele Ralucăi), alături de actualul partener, un medic stomatolog, tot de origine arabă, extrem de popular printre vedetele din România, notează wowbiz, care aduce în prim-plan și poze cu respectivul bărbat.

Amantul soției lui Pepe, Raluca Pastramă, pare a fi mult mai tânăr și atrăgător pentru domnișoare decât Pepe

Presupusul amant a postat un story cu o fotografie cu el și un ”smiley-face” cu degetul arătător la gură, ceea ce poate semnifica „liniște”, „discreție” sau pur și simplu „gura mică”. Cam aceasta a fost replica pe care tânărul ar fi avut-o față de toate supozițiile făcute de presă dar și de Pepe însuși.