E divorțul anului în showbiz, dar nimeni nu știa asta: Ce avere vor împărți Pepe și Raluca

E divorțul anului în showbiz, dar nimeni nu știa asta: Ce avere vor împărți Pepe și Raluca

Aflați la finalul căsniciei, Pepe și Raluca vor avea de împărțit, la partaj, o avere care a fost evaluată la aproximativ 1,5 milioane de euro, formată din mai multe imobile și mașini de lux.

Deși cei doi au hotărât să divorțeze pe cale amiabilă, printr-o înțelegere încheiată la notar, vor avea de împărțit o avere foarte mare, de peste 1,5 milioane de euro. Cum este de așteptat ca cei doi să nu ajungă la o înțelegere imediată în legătură cu partajul, se pare că vor fi programate mai multe discuții pe acest subiect.

Conform surselor citate de cancan.ro, Raluca și Pepe dețin mai multe bunuri mobile și imobile pe care vor trebui să le împartă la partaj. Pe listă se află o casă din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care a fost evaluate la 400.000 de euro, o altă casă în care Raluca, soția lui Pepe a înființat o grădiniță, pe care o administrează, al cărei preț ar ajunge undeva la 650.000 de euro, barul deschis de Pepe în Calea Victoriei - 550.000 de euro, o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro și o alta Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Cei doi soți vor trebui să mai discute, înainte de a-și pune semnătura pe actul de divorț, la notar, și despre pensia alimentară pe care o vor primi cele două fetițe pe care le au împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunțul șoc al divorțului

Divorțul cuplului Pepe – Raluca Pastramă a fost anunțat printr-un mesaj video pe care artistul l-a postat pe canalul său de YouTube. Pepe a relatat că relația dintre el și Raluca s-a încheiat și că nu mai este cale de împăcare. El a precizat că despărțirea se va produce pec ale amiabilă pentru ca cele două fetițe să nu aibă de suferit.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, spunea Pepe.

Pepe - Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012 iar la scurtă vreme, pe 15 august 2012 au devenit părinții Mariei, primul născut al cuplului. Pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios, iar alte câteva luni mai târziu, pe 5 aprilie 2015 li s-a născut și cea de-a doua fetiță.