Evenimentul Zilei > Sport > Fotbalul românesc, în doliu. Bătrâna Doamnă a pierdut unul dintre jucătorii emblematici
Fotbalul românesc, în doliu. Bătrâna Doamnă a pierdut unul dintre jucătorii emblematici

Fotbalul românesc, în doliu. Bătrâna Doamnă a pierdut unul dintre jucătorii emblematici

Un fotbalist al unei echipe românești de tradiție a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe Facebook, de reprezentanții grupării, pentru care a evoluat mai bine de zece ani.

Adrian Filip, fost fundaș al echipei UTA, a încetat din viață duminică după amiază. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului din Arad, pe pagina oficială de Facebook. Adrian Filip a jucat la Arad, pentru UTA, în perioada 1985 – 1987, conform informațiilor oficiale. Fostul sportiv era relativ în putere, având vârsta de 58 de ani, după cum relatează realitateasportiva.net.

„E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987. Odihnească-se în pace”, au transmis oficialii grupării din Arad, pe pagina de Facebook.

Adrian Filip a început să joace fotbal la echipa de juniori a UTA, după care, la finalul junioratului s-a îndreptat către o altă formațiune. Pentru câtva timp, fundașul arădean a jucat la Victoria Ineu, în Divizia C. Ulterior, el a revenit la Bătrâna Doamnă, așa cum este supranumită UTA și a evoluat vreme de 12 ani ca fundaș central.

Spre finalul carierei, în anii 90, Adrian Filip a mai jucat la Olimpia Bujac (cunoscută în acea vreme și ca Indagrara). Aici a fost coechipier cu fratele său, Dorin, dar și cu alți jucători locali importanți, precum Lazăr sau Sălăjan, după cum relatează specialarad.ro.

Sursa foto: specialarad.ro

Pasionat de pescuit, și-a găsit sfârșitul pe baltă

În ultimii ani, după ce s-a lăsat de fotbal, fostul fundaș al UTA, Adrian Filip, s-a dedicat unei alte pasiuni, pescuitul. El a deținut o baltă de pescuit în localitatea Sântoma, de la ieșirea din Pecica spre Nădlac.

De altfel, aici și-a găsit și sfârșitul, fulgerător, luându-și pe nepregătite apropiații și rudele.

Potrivit aceleași sursei, din presa locală, cu doar câteva ore înainte de deces, Adrian Filip s-a aflat în compania unor prieteni. Aceștia au confirmat că s-au întâlnit, de la prima oră, la o cafea și au rămas împreună până spre după amiază.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: