Evenimentul Zilei > Sport > UTA Arad, campioana unei mari iubiri. Suporterii au făcut show total la stadion, fără teamă de pandemie
VIDEO

UTA Arad, campioana unei mari iubiri. Suporterii au făcut show total la stadion, fără teamă de pandemie

Suporterii echipei UTA Arad au făcut spectacol lângă stadion, în timpul meciului cu Hermannstadt. Chiar dacă accesul le-a fost interzis pe stadion, au fost cu inima alături de echipa favorită.

Suporterii UTA Arad au făcut show total! Suporterii echipei UTA Arad au făcut spectacol lângă stadion, în timpul meciului cu Hermannstadt. Peste 100 de fani au cântat cu pasiune lângă stadion, pentru a-şi încuraja favoriţii.

Recuzită, elan și program artistic ca în Premier League

În România, accesul suporterilor pe stadioane este interzis, ca măsură pentru controlul pandemiei. Însă înfocații fani ai echipei UTA Arad nu s-au lăsat defel descurajaţi. La meciul cu Hermannstadt, mai mulţi fani s-au adunat şi au făcut spectacol lângă stadion. Așa cum se poate vedea în clipul video viralizat în rețelele sociale, suporterii au venit dotați cu toată recuzita unui show total: fumigene, tobe, fanioane, vuvuzele. Li s-a adăugat ca fundal sonor imnul echipei, dar și scandări, încurajări și cântece alte din repertoriul fanilor.

UTA Arad se bucură de un nou stadion, după cele mai noi standarde. Din păcate, pandemia de coronavirus le-a interzis până acum suporterilor să se bucure de noua arenă.

Galeria UTA a fost flancată permanent de forțele de ordine, dotate inclusiv cu câini lupi, însă nu a fost nevoie de intervenția acestora. Microbiștii, printre care mulți copii, s-au deplasat disciplinați către stadion, chiar dacă nu au putut intra. Momentul de duminică al galeriei are legătură și cu declarațiile recente ale antrenorului UTA.

Antrenor UTA: Suporterii sunt elementul cheie la meciurile de acasă

După 12 ani, UTA Arad a revenit în Liga 1, unde are un traseu onorabil. Este la mijlocul clasamentului în prezent.

Antrenorul Laszo Balint așteaptă cu încredere redeschiderea stadioanelor. Însă pe de altă parte și-ar dori susținători cu energie pozitivă.„Am spus-o de mai multe ori, pentru noi suporterii ar fi elementul cheie la meciurile de acasă. Ei ar aduce acea energie care ne lipsește, pe care am simțit-o de multe ori în Liga a II-a, când ne-au împins de la spate de multe ori în momentele grele. M-aș bucura să vină toată lumea cu o energie pozitivă, pentru că, din păcate, această pandemie a scos la suprafață și destul de multe energii negative în jurul echipei”, a declarat Balint pentru ProSport.