Fostul șef al lui Florin Cîțu e pus pe economii: Mișu Negrițoiu își ia la pachet ce nu reușește să termine la masa de prânz

Fostul șef al lui Florin Cîțu e pus pe economii: Mișu Negrițoiu își ia la pachet ce nu reușește să termine la masa de prânz Sursa: EVZ

Ajuns la vârsta la care românii își împart pensia în grămăjoare din ce în ce mai mici, pentru întreținere, medicamente și, dacă le mai rămâne, și pentru masă, Mișu Negrițoiu e departe de aceste griji mărunte.

Pe vremea când conducea ING, Mișu Negrițoiu ajunsese unul dintre cei mai bine plătiți șefi de bancă din România, cu un salariu anual de aproape jumătate de milion de euro.

Tot atunci, Negrițoiu a fost, timp de câțiva ani, șeful direct al lui Forin Cîțu, pe care, în cele din urmă, l-a dat afară din bancă. Gurile rele spun că a făcut-o pentru că lui Cîțu i-a eșuat atacul speculativ la leu, dar Mișu Negrițoiu i-a povestit lui Rareș Bogdan că l-a concediat pe Cîțu pentru că „omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este foarte învechit. Nu știe să lucreze in echipa. Și chiar crede că poate să facă orice!”.

Bancherul s-a apucat de afaceri cu lactate

Sursa: EVZ

Spre deosebire de Florin Cîțu, care nu și-a mai găsit niciodată de lucru după ce a fost concediat de la ING, fiind nevoit să intre în politică pentru a avea din ce trăi, Mișu Negrițoiu a avut mereu cotă bună.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a condus ditamai banca, a ajuns șeful Autorității de Supraveghere Financiară, de unde controla toate firmele de asigurări, iar acum este administratorul unei afaceri ambițioase, Agroserv Măriuța, care a umplut magazinele cu produse lactate sub eticheta Lăptăria cu Caimac.

Nota de plată, cât o factură neplafonată la energie!

Programul lejer, căci afacerea merge bine, îi permite lui Mișu Negrițoiu să iasă în mijlocul săptămânii la prânz cu prietenii, la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Nordul Bucureștiului.

Sursa: EVZ

Sursa: EVZ

Fără grabă, semn că nu are un șef care să-i verifice condica, Mișu Negrițoiu își alocă tot timpul de care e nevoie pentru a savura bucătăria simandicoasă a restaurantului din Herăstrău.

Și pentru că nota de plată nu e niciodată mai mică decât o factură neplafonată la energie, Mișu Negrițoiu nu s-a îndurat să lase ceva în farfurie, luându-și la pachet ce n-a reușit să termine de mâncat, în ciuda porțiilor minuscule.

Sursa: EVZ