O expoziție originală cu muzică special compusă pentru ea, de saxofonistul John Harle. O încercare de înțelegere, simțire și conectare la viața orașului. TILT este o meta-expoziție care explorează formelele și materialele ce dau contur existenței noastre. Lucrările evidențiază perspectiva și reflecțiile care nu doar generează realitatea individuală, ci și creează iluzii ce induc în eroare.

Expunerea lui Richard Scott este construită pe mai multe planuri: rândul 1 – o formă abstractă este reprezentată ca fiind umplută parțial cu un fluid, astfel încât înclinarea ei este accentuată. Această umplere ignoră orice materialitate implicită a obiectului forțând o citire abstractă și concentrarea pe planul imaginii. Bazânduse pe ambiguitatea stabilită în rândul 1, rândul 2 propune o serie de trei piese aranjate orizontal, dar puțin înclinate, ce tratează imaginea ca un conținut încorporat în lucrare. Comparativ cu obiectele înclinate, „tilted”, (din 1 și 2), rândul 3 este orientat spre exteriorul galeriei și reflectă deriva artistului în fața fenomenelor și pulsului orașului. În același timp, este un ecou la natura ambivalentă a lucrărilor din rândul 1, ceea ce sugerează o înțelegere parțială și a orașului.

Richard Scott, artist și arhitect, lucrează și locuiește în Londra și Kent. Proiectele sale de arhitectură contestă convențiile și explorează noi conexiuni între artă și arhitectură. De altfel, la vernisaj, artistul a ținut o prelegere despre arta sa, îmbinarea dintre arhitecură, muzică, pulsul orașului.