O trupă din România a primit Dublul Disc de Platină. Melodiile lor au făcut furori

O trupă din România a primit Dublul Disc de Platină. Melodiile lor au făcut furori Sursa foto captură ecran

O celebră trupă din România a primit, din partea casei de discuri Roton Music, Dublul Disc de Platină pentru performanțele extraordinare și pentru o piesă care a ajuns cunoscută în toată lumea.

Trupa Fly Project a primit, din partea casei de discuri Roton Music, Dublul Disc de Platină pentru performanțele extraordinare în toată lumea ale hit-ului „Toca Toca”. Artistul Tudor Ionescu a declarat că este încântat de acest premiu și le-a mulțumit oamenilor care le apreciază munca.

Fly Project a primit Dublul Disc de Platină

„Pentru mine, oamenii contează cel mai mult, toți cei care dau play pieselor mele, care vin la concerte, oriunde în această lume, iar acest premiu vine de la ei, este datorită lor, și mesagerul este Roton Music, căruia îi mulțumesc pentru parteneriatul strâns pe care îl avem încă de la începutul Fly Project. Toca Toca este, fără nicio îndoială, cea mai iubită piesă Fly Project, iar eu sunt cel mai fericit”, spune Tudor.

fly project

Sursa foto Instagram

În anul 2023, la fix 10 ani de la momentul lansării, piesa Toca Toca' face senzație în mediul online, având din nou un boom pornit de la o coregrafie anime cu milioane de vizualizări, care a fost făcută de către un influencer japonez și care a declanșat o avalanșă de tiktokuri, reelsuri și videos în Asia și apoi în toată lumea. Melodia lui Tudor Ionescu este pusă în multe cluburi, dar și la radio.

Ne puteți urmări și pe Google News

Melodia Fly Project care a ajuns virală

Cu un număr uimitor de peste 25 de miliarde de utilizări și vizualizări, Toca Toca' a fost desemnată de către YouTube piesa anului 2023 și a devenit virală pe platformele de socializare. Ea este una dintre cele mai căutate și ascultate melodii în Japonia și are nu mai putin 250 de milioane de hashtag-uri pe TikTok.

Și Cristiano Ronaldo îi ascultă

Hitul mondial “Toca-Toca” a dominat topurile radio internaționale și a obținut dublu disc de aur în Italia. Piesa nu doar că a ocupat primul loc în clasamentele de specialitate, ci s-a demonstrat a fi piesa favorită a lui Cristiano Ronaldo, care a sărbătorit victoria pe ritmurile ei.

În prezent, Tudor Ionescu, cel care a compus această piesă, participă la emisiunea Power Couple cu soția lui. El a făcut furori și cu alte melodii și a cântat alături de Adela Popescu. Acesta are o mulțime de fani și pe rețelele de socializare, potrivit Avantaje.