Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam se îmbogățește după știrea falsă despre moartea sa. Cât costă un bilet la următorul concert
Florin Salam se îmbogățește după știrea falsă despre moartea sa. Cât costă un bilet la următorul concert

Florin Salam se îmbogățește după știrea falsă despre moartea sa. Cât costă un bilet la următorul concert

După ce s-a scris că Florin Salam a murit, manelistul a anunțat că totul este o minciună și că revine la concerte. El va avea un eveniment pe 27 august 2022 cu fiica sa, Betty, iar prețul nu este unul mic deloc.

În această sâmbătă, un zvon potrivit căruia Florin Salam a murit i-a speriat pe fanii manelistului. Informația era falsă, iar artistul a precizat că va avea un eveniment cu fiica lui, Betty, pe 27 august 2022. Prețul concertului este unul foarte piperat, dar sala ar putea fi plină.

În spațiul public a circulat, recent, un zvon potrivit căruia Florin Salam a decedat. Această informație a fost dezmințită de familia artistului, iar el le-a transmis fanilor că este pregătit să revină pe scenă. În acest sens, în data de 27 august 2022, Florin Salam va susține un eveniment alături de fiica lui, Betty, în Parcul Herăstrău din București, iar biletele se află în număr limitat. Acesta a fost deranjat de zvonul de pe Internet și a recunoscut că apropiații lui s-au speriat foarte tare.

Primele imagini cu Florin Salam în viață. „Al vostru FS”
Primele imagini cu Florin Salam în viață. „Al vostru FS”

Fanii lui Salam trebuie să plătească pentru un bilet „Acces General” prețul de 127,14 lei (redus de la 150 de lei). De asemenea, un bilet „Acces General Presale 1” costă 84,76 de lei (redus de la 150 de lei), iar un bilet pentru „Acces General Presale 2” costă 105,95 lei (redus de la 150 de lei).

Ce spune Florin Salam despre controversatul zvon

După ce s-a spus că a murit, Florin Salam s-a filmat și a postat totul pe Facebook. Manelistul a recunoscut că este în spital, dar a precizat că zvonurile au mers mult prea departe și că familia lui s-a speriat.

„Acum 3-4 zile am cântat în direct. Eu sunt mereu printre oameni. Vreau să vă spun că trebuie să luați în serios covidul ăsta. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, Mă refer la familia mea, la prietenii mei. Eu sunt bine. Sunt în spital, dar în 2-3 zile o să fiu acasă. Nu vă mai îngrijorați. Mi-a fost puțin rău. Nu îmi vine să cred că ce s-a spus. Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care au stat cu grijă pentru mine. Cei care ați creat problema asta, nu știu dacă ați câștigat ceva din asta. Îmi iubesc familia. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Vă pup. Stați liniștiți.”

Și Pro Tv și-a cerut scuze pentru că au dus oamenii în eroare. „Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcate, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală (…)”, este anunțul postului de televiziune, potrivit revistesivedete.ro.