Evenimentul Zilei > Actualitate > SEMNE DE ÎNGRIJORARE pentru FLORIN PIERSIC! Ce se întâmplă cu marele actor. Breaking news
SEMNE DE ÎNGRIJORARE pentru FLORIN PIERSIC! Ce se întâmplă cu marele actor. Breaking news

SEMNE DE ÎNGRIJORARE pentru FLORIN PIERSIC! Ce se întâmplă cu marele actor. Breaking news

Marele actor Florin Piersic are aceeași iubire, cea pentru scenă. Deși aflat la o vârstă înaintată, „maestrul” nu poate sta departe de platourile de filmare. Însă evenimentele în care a fost implicat Florin Piersic recent le-au dat semne de îngrijorare tuturor.

Deși sănătatea nu este de partea lui și îl condiționează să nu facă prea mari eforturi, marele actor Florin Piersic nu se poate dezlipi de scenă. 

Mai mult, acesta a filmat recent, alături de alţi artişti cunoscuţi, însă bucuria s-a transformat rapid în motive de îngrijorare pentru toți cei prezenți, după ce colegii de platou au observat că Florin Piersic nu se simțea foarte bine.
Marele actor se pare că a început, la momentul respectiv să se bâlbâie, după care a uitat replicile și nu s-a mai putut concentra deloc la sarcinile pe care le avea de făcut în cadrul filmării. 

Cei prezenţi pe platoul de filmare au sesizat că actorul este obosit şi nu se afla în cea mai bună stare a sa, motiv pentru care s-au îngrijorat imediat, scrie Spy News.

Conform sursei citate, o persoană prezentă la filmări a relatat momentul şi a povestit că Florin Piersic juca rolul Bestiei, alături de partenera sa care era Frumoasa, dar în momentul în care şi-a spus replicile s-a cam bâlbâit şi s-a cam încurcat. Totodată, aceeași persoană a mărturisit că marele actor nu era în cea mai bună formă, fiind lipsit de energie, iar la final, se pare că Florin Piersic s-a scuzat şi a menţionat faptul că el poate da mai mult de atât.
În ciuda oboselii, actorul a acceptat să facă poze cu toată lumea şi nu a refuzat pe nimeni.