Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Călinescu, gata de atac în prime-time. Când începe emisiunea-pamflet şi pe cine va avea în vizor
Florin Călinescu, gata de atac în prime-time. Când începe emisiunea-pamflet şi pe cine va avea în vizor

Florin Călinescu, gata de atac în prime-time. Când începe emisiunea-pamflet şi pe cine va avea în vizor

Fanii lui Florin Călinescu au motive de bucurie. Actorul revine în televiziune cu emisiunea bombă “Florin Călinescu Show”, Prima TV, care va debuta pe data de 19 octombrie.

Potrivit ultimelor informații, noua emisiune a lui Florin Călinescu va fi difuzată de trei ori pe săptămână, marți, miercuri și joi, între orele 20.00-22.00.

Emisiunea lui Florin Călinescu a fost programată în prime-time şi va fi de  tip pamflet, așa cum ne-a obișnuit, şi va aborda teme din diferite domenii, cum ar fi: politică, sport, social şi chiar monden.

Actorul revine în forţă din septembrie cu emisiunea ”Florin Călinescu Show”

Florin Călinescu a decis să semneze cu Prima Tv și posturile din portofoliul Clever. În ceea ce privește scopul noii sale emisiuni, ”Florin Călinescu Show” va fi o emisiune de tip pamflet: “Începând cu 19 octombrie, o să vedeți ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieții sunt și cu flux și cu reflux”, a declarat Florin Călinescu la lansarea grilei de toamnă a postului Prima TV.

Totodată, actorul a acceptat să facă parte și din echipa de management a grupului Clever și se va implica în decizii de producție și editoriale.

Aşadar, pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

Recent, Călinescu a comentat şi două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu: FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapid.

De ce a plecat Florin Călinescu de la Pro TV

Într-o postare pe Facebook, Florin Călinescu a anunțat că renunță la colaborarea cu postul Pro Tv. Atunci nu oferise prea multe detalii și nimeni nu știa de ce a luat această decizie dar, într-un final, a dat de înțeles că nu a mai fost de acord cu politica postului.

De menționat este faptul că la scurt timp după plecarea de la Pro Tv s-a zvonit că actorul și-ar face o televiziune, lucru infirmat ulterior de Florin Călinescu. Acesta declara atunci că o emisiune implică milioane, precizând că doar a semnat un contract ”cu niște prieteni”.

Florin Călinescu: “Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a declarat actorul în luna iulie.