Evenimentul ZileiMondenFlorin Călinescu a dat detalii picante despre noua sa iubită. „Stai, stai. Mi s-a pus un junghi. E complicat la vârsta asta”

Florin Călinescu a dat detalii picante despre noua sa iubită. „Stai, stai. Mi s-a pus un junghi. E complicat la vârsta asta”

Florin Călinescu a dat detalii picante despre noua sa iubită. „Stai, stai. Mi s-a pus un junghi. E complicat la vârsta asta”
Florin Călinescu a avut o discuție amuzantă la poadcastul realizat de Micutzu și a spus că are o relație, deși este mai complicat la vârsta sa (65 de ani).

Florin Călinescu, om de televiziune care vrea să-și relanseze cariera la Prima TV, după ce s-a despărțit de PRO TV, a participat la poadcastul realizat de Micutzu. El a vorbit despre noua sa relație și schimbările din ultima perioadă, care au intervenit în viața sa.

Florin Călinescu, discuție cu Micutzu despre noua sa iubită

„Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie”, a spus Florin Călinescu. „Relația?” a întrebat gazda poadcastului. „Vorbim de relații aici”, a continuat omul de televiziunea.  „Nu știu, ați zis că aveți o gagică…”, a ridicat Micutzu mingea la fileu.

„Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este…dacă nu ai dragoste…știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită…De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica.

Dacă mă mai sună și îmi spune: „Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești?”, Conversațiile la noi bătrânii sunt: Ce mai faci, mai trăiești? Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici: „Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda”. Și dai replica prostului”, a mai spus Călinescu.

Când s-a rupt relația de iubire cu PRO TV

Fostul jurat al emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV, a explicat de ce a decis să plece de la televiziunea la care și-a construit un nume. „Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a mai afirmat Florin Călinescu la poadcastul respectiv.


Accesează: