Finala „Bravo, ai stil!”. Cine va câștiga marele premiu de 20.000 de euro. Dezvăluiri din culise

Finala „Bravo, ai stil!”. Cine va câștiga marele premiu de 20.000 de euro. Dezvăluiri din culise Ilinca Vandici, prezentatoare Bravo, ai stil! Sursa foto: Kanal D

Al şaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities se apropie de final. Concurentele sunt mai pregătite ca niciodată să lupte pentru premiul de 20.000 de euro.

Bravo, ai stil! Celebrities este una dintre cele mai îndrăgite competiții din România. Vedetele pasionate de modă mai au doar câteva săptămâni să arate că sunt cele mai stilate artiste din țară.

Se apropie finala mult așteptată

Kanal D a făcut anunțul, marea finală va fi pe 5 februarie, de la ora 20:00. Fanii își pot admira preferatale în semifinala de pe 29 ianuarie, de la ora 20:00. Concurentele care se luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro (100.000 de lei) sunt Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi şi Viviana Sposub.

Tibi Clenci, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu sunt jurații care analizează ținutele, dar publicul va da verdictul.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O competiție presupune multă determinare, seriozitate, un gram de nebunie, curaj cât cuprinde, muncă și poate o tușă de noroc! Regăsesc multe dintre aceste trăsături în concurentele acestui sezon”, este anunțul făcut de Ilinca Vandici pe contul de Instagram.

Maurice Munteanu și Viviana Sposub au ajuns la cuțite

Maurice Munteanu este un jurat greu de mulțumit. Acesta a răbufnit după ce iubita lui George Burcea nu a vrut să spună numele designerului de la care are ținuta. Tensiunea a apărut în platoul emisiunii, iar fosta asistentă Tv a fost criticată aspru după ce nu și-a asumat faptele.

Viviana a purtat o fustă și un sacou pentru a merge să îmblânzească urșii, iar ținuta a primit 3 steluțe de la jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maurice nu a putut trece cu vederea câteva aspecte foarte importante.

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor.Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât”, a declarat Maurice Munteanu

Acesta a mai acuzat-o pe vedetă că nici măcar nu știe cine a făcut ținuta purtată. Viviana Sposub nu a rămas indiferentă și i-a dat o replică pe măsură.

„Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii”, a adăugat Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, una dintre cele mai votate concurente din show-ul de la Kanal D, potrivit paginademedia.ro