Evenimentul Zilei > Social > Final incredibil la Spitalul Floreasca! Concluziile ministerului
Final incredibil la Spitalul Floreasca! Concluziile ministerului

Final incredibil la Spitalul Floreasca! Concluziile ministerului

Ministerul Sănătății a anunțat, joi, rezultatele verificării făcute la Spitalul Floreasca din Capitală, după după cazul pacientei arse pe masa de operație.

„Spitalul Clinici de urgență București respectă normele de siguranță a pacientului. În urma unei verificări realizate astăzi, reprezentanții Inspecției Sanitare de Stat au constatat că Spitalul Clinic de Urgență București a respectat Planul de măsuri pentru remedierea neconformităților impus de ANMCS după incidentul de anul trecut”, a transmis Ministerul Sănătății.


Exclusiv. A fost acuzată degeaba echipa profesorului Beuran? Un expert dă verdictul


Inspectorii au constat că au fost refăcute procedurile privind circuitele funcționale în blocul operator, precum și protocoalele specifice privind activitatea în blocul operator.

Nu a fost constatată o creștere a numărului de aparținători în incinta spitalului, precizează sursa citată.


Spitalul Floreasca, salvat de Facebook! Oamenii s-au mobilizat! Profesorul va continua să lucreze acolo


Mircea Beuran, șeful Secției Chirurgie III de la Spitalul Floreasca, a fost demis sub acuzația că a încălcat obligațiile care îi reveneau în calitate de administrator al secției și a fost audiat la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în cazul paciente incendiate pe masa de operație la Spitalul Floreasca.


Mircea Beuran aruncă în aer ancheta Ministerului Sănătății: Bisturiul electric era defect!


Dosarul a pornit de la cazul femeii arse în sala de operație la sfârșitul anului trecut și care a murit la câteva zile după intervenția chirurgicală, însă ancheta a fost extinsă și cu un alt caz, al unui bărbat care ar fi suferit un astfel de incident în luna martie a anului trecut.