Filmul care se află în preferințele românilor pe Netflix. Este una dintre cele mai urmărite producții

Filmul care se află în preferințele românilor pe Netflix. Este una dintre cele mai urmărite producții Netflix. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un nou film se numără printre preferințele românilor care au cont de Netflix. Filmul se află în clasamentul celor mai vizionate producții de pe platformă și de curând a primit mai multe premii.

Utilizatorii români ai platformei de streaming Netflix au un nou film preferat. Este vorba de producția românească „Oameni de treabă”, regizată de Paul Negoescu. Filmul a urcat rapid în clasamentul celor mai vizionate producții ale platformei. Este important de precizat că a câștigat recent și premiul Gopo pentru cel mai bun lungmetraj.

Filmul românesc a devenit disponibil pe data de 25 aprilie și la doar trei zile distanță a intrat pe lista celor mai populare pelicule de pe platformă în rândul românilor. Povestea filmului este captivantă și i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Premiera națională a avut loc pe data de 25 noiembrie 2022. Pe lângă premiul pentru cel mai bun lungmetrag, filmul „Oameni de treabă” a primit și următoarele distincții:

  • Cel mai bun actor în rol principal – Iulian Postelnicu;
  • Cea mai bună regie – Paul Negoescu;
  • Cel mai bun scenariu – Radu Romaniuc şi Oana Tudor;
  • Cel mai bun actor în rol secundar – Vasile Muraru;
  • Cel mai bun montaj – Eugen Kelemen.

Care este povestea filmului „Oameni de treabă”

Filmul regizat de Paul Negoescu, „Oameni de treabă” („Men of Meeds”), este unul dintre preferatele românilor în ultima perioadă și prezintă povestea unui polițist, interpretat de Anghel Damian, care este trimis într-o localitate rurală din județul Botoșani pentru a fi adjunctul lui Ilie, interpretat de Iulian Postenicu. Polițistul a devenit, fără să vrea, complice la un caz de crimă. Personajul principal este obligat să ia decizii și să aleagă dacă va lupta împotriva corupției din orașul său. Acțiunea este plasată în mediul rural.

Ne puteți urmări și pe Google News

În filmul românesc joacă mai mulți actori cunoscuți, printre care se numără: Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian, Crina Semciuc, Oana Tudor, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Radu Ghilaş, Cezar Amitroaei, Lenuş Teodora Moraru, Alexandra Vicol, Ioan Creţescu, Petruţ Butuman, Marius Rusu, Bogdan Horga, Gheorghe Frunză, Irina Mititelu, Andrei Stehan, Vitalie Bichir, Cătălin Mîndru şi Delia Lupaşcu, potrivit Paginademedia.ro.