Când va avea loc nunta dintre Anghel Damian și Theo Rose. Ce spune actorul despre o căsătorie cu cea care îi va face un băiat

Când va avea loc nunta dintre Anghel Damian și Theo Rose. Ce spune actorul despre o căsătorie cu cea care îi va face un băiat

Theo Rose așteaptă cu nerăbdare să devină mamă, dar la fel de mult vrea să ajungă în fața altarului alături de Anghel Damian. Dacă până acum actorul mărturisea că nu îi plac nunțile, acesta are acum o cu totul altă părere.

Regizorul serialului „Clanul” a dezvăluit că vrea cu adevărat să se căsătorească cu Theo Rose, cea care va fi și mama băiatului său. Acesta s-a supus detectorului de minciuni, la invitația lui Selly. Alături de aceștia s-a aflat Codin Maticiuc, care îi punea întrebările, iar în culise se afla și celebra cântăreață, care asculta cu atenție răspunsurile date de iubitul său.

Când va avea loc nunta dintre Anghel Damian și Theo Rose

Întrebat despre data exactă la care va avea loc căsătoria dintre ei, Anghel Damian nu a putut să ofere un răspuns clar, dar a declarat că cel mai probabil, se va întâmpla anul acesta.

„Nu știu. Nu știu data exactă”, a răspuns regizorul. Theo Rose a intervenit și a spus: „Întreabă-l dacă vrea mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, fiind întrebat dacă vrea sau nu să o ia de soție pe iubita lui, regizorul a spus clar: „Da!”. Codin Maticiuc a insistat pe subiect și a vrut să afle dacă evenimentul va avea loc anul acesta, la care Anghel Damian a răspuns: „Eu așa îmi imaginez”.

Potrivit acestuia, el și Theo Rose au mai vorbit despre o posibilă nunta și au ajuns la concluzia că totul va fi spontan, un eveniment total discret, fără prea mult tam-tam.

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia. Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, potrivit Libertatea.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată peste doar câteva luni. Artista este însărcinată în șase luni și va fi mamă de băiat.