Evenimentul Zilei > Social > Filmul BOX donează pentru #colectiv
Filmul BOX donează pentru #colectiv

Filmul BOX donează pentru #colectiv

Membrii echipei filmului BOX, în regia lui Florin Şerban, le transmit profunde condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor tragediei care a avut loc în clubul Colectiv.

Producătorii şi distribuitorul filmului au hotărât să doneze integral venitul net ce le revine din vânzarea de bilete pentru filmul BOX înspre ajutorarea victimelor care au supravieţuit incendiului. „Cred că sunt momente în care declaraţiile belicoase şi contrele retorice trebuie să facă loc faptelor. Cred că acum ne aflăm într-un astfel de moment. Copiii şi tinerii care au fost în Colectiv şi care acum suferă în spitale ar trebui ajutaţi cu altceva decât vorbe. Vreau să cred că acest gest, alături de altele asemenea, va fi urmat de ințiative ale unor oameni şi instituţii care pot ajuta mai mult, mult mai mult decât putem noi să o facem. Haideţi să acţionăm astfel încât, alături de medicii şi personalul medical care îi îngrijesc, să îi ajutăm pe aceşti tineri în suferinţă să revină cât mai mulţi şi cât mai repede printre noi.” Florin Şerban, regizor şi producător al filmului BOX.

Fiecare bilet vândut în cinematografele din România pentru filmul BOX va ajuta la dotarea spitalelor din Bucureşti cu aparatura absolut necesară în astfel de situaţii de criză.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: