Programul festivalului include activităţi diverse pentru toţi spectatorii din acest an de la Stufstock. Amatorii de carte, de esxemplu, vor avea parte de lansări în zilele de festival, de pe 23 pe 29 iulie. Acestea vor avea loc la Librarul, pe strada principală, dar şi pe plaja din Vama Veche. Tot acolo vor fi prezenţi şi cei de la Lecturi Urbane, pe 27 şi 28 iulie.
Lansări de carte: 
25 iulie 2012 -Sesiune de autografe "Rădăcini nomade", de Pius Alibek, Librarul,
26 iulie 2012 – Sesiune de autografe "Ce ne spunem când nu ne vorbim", de Chris Simion, Librarul
27 iulie – "Căutându-l pe Malko" – colecţia SAS, de Gerard de Villiers, plaja Vama Veche, spaţiul de lectură de pe plajă
Amatorii de pictură îşi pot dezvolta pasiunea şi talentul printr-un workshop neconventional de pictură, în perioada 23 – 26 iulie, la Roata. Acesta este structurat pe tematici care au legătură cu Vama Veche şi Stufstock, iar participanţii pot învăţa tehnici de bază legate de pictură, cum ar fi colajul, laviul sau tempera pe hârtie. „Orele” vor începe la ora 10.00 dimineaţa, cu partea de teorie, pentru ca pe după-amiază să urmeze probele practice. Lucrările vor fi expuse în cadrul unui vernisaj în zilele de 27 şi 28 iulie.
Rock School începe pe 24 şi presupune instruirea tinerelor talente în materie de chitară, bass şi tobe. Elevii vor învăţa meserie de la unele dintre cele mai mari nume ale muzicii româneşti, printre care se numără: Nunu Răcriş(tobe), Nicoleta Neagu(tobe), Marius Bob (chitară), Vali Muşat (chitară), Mihai Tăcoi(chitară), Alex Miu (bass), coordonator Rock School- Dana Rotăruş.
Cinefilii nu se pot plânge deoarece organizatorii s-au gândit şi la ei. Vor fi zile în care scurtmetrajele prezentate la cele mai importante festivaluri vor putea fi urmărite la terasa "Papa la Şoni", iar în ceea ce priveşte lungmetrajele, Stufstock-ul oferă pe 24 iulie "Film pentru prieteni" de Radu Jude, de la 22.00, iar pe 26 iulie "30.40.50", în regia lui Iulia Rugină, Eva Perlovici, Stanca Raduora, de la ora 22.00.
În ceea ce priveşte teatrul, au fost alese câteva piese underground, cu siguranţă pe placul publicului Stufstock. Toate se vor juca la terasa Barbă Neagră şi toate vor începe la ora 20.00.
Piese de teatru:
23 iulie 2012- „Insomniacii”, Teatrul de Artă Bucureşti, regia Sorin Militaru
24 iulie 2012 – „Emigreişăn Drim”, Teatrul de Artă Bucureşti, regia Bogdan Huşanu
25 iulie 2012 – „Încurcă lume”, regia Cătălin Bugean
26 iulie 2012 – „Bullets over Lipscani”, regia Eugen Gyemant

Citiţi şi:

  • Formaţia The Subways va cânta la ediţia aniversară Stufstock
  • STUFSTOCK 10: Gândul Mâţei, Vendetta şi Trooper vor cânta în Vama Veche
  • Stufstock, ediţia 10: Programul festivalului