Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT teribil pe aeroport. O femeie a căzut dintr-un avion în MIȘCARE. VIDEO cutremurător
ACCIDENT teribil pe aeroport. O femeie a căzut dintr-un avion în MIȘCARE. VIDEO cutremurător

ACCIDENT teribil pe aeroport. O femeie a căzut dintr-un avion în MIȘCARE. VIDEO cutremurător

Dikla Abitbul, o femeie în vârstă de 38 de ani, din orașul israelian Lod a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut dintr-o aeronavă ce se afla în mișcare. Femeia se întorcea dintr-o vacanță de cinci zile din Budapesta.

Aeronava, un Boeing 737, plină cu pasageri abia se pusese în mișcare pe pistă, când prin sistemul de aer condiționat începuse să intre fum de afară, care nu reprezenta un pericol pentru oameni.

Vâzând cele întâmplate, pilotul i-a avertizat pe pasageri să-și păstreze calmul și să rămână pe scaune. Pentru a stabili ordinea, echipajul a deschis ușile de urgență ale avionului aflat în mișcare pentru ca oamenii panicați să coboare, notează The Times of Israel, citat de Antena 3.

În agitația momentului, femeia a ratat toboganul gonflabil și a căzut din avion, pe ciment. Dikla este internată la un spital în Budapesta, iar starea ei gravă, mai scrie sursa.