FCSB s-a împiedicat pe teren propriu în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Se încinge lupta la titlu

FCSB s-a împiedicat pe teren propriu în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Se încinge lupta la titlu

FCSB a făcut un pas greșit în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 1-2). Contracandidatele CFR Cluj și CS „U” Craiova stau la pândă.

FCSB a ratat șansa de a-și menține diferența de puncte în clasament, după ce a fost învinsă, duminică seara, la Giurgiu, în confruntarea disputată cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeții au deschis scorul prin Claudiu Petrila, în minutul 28, gazdele au revenit pe tabela de marcaj după reușita lui Octavian Popescu (68). Sepsi a dat lovitura în minutul 81, prin Bogdan Mitrea. Jucătorul care a trecut pentru scurt timp pe la gruparea finanțată de Gigi Becali, în sezonul 2016 - 2017.

FCSB rămâne pe prima poziție și după eșecul cu Sepsi

După acest eșec, FCSB rămâne pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 39 de puncte. Pe locul al 2-lea se clasează CFR Cluj, cu 38 de puncte, iar podiumul este încheiat de CS „U” Craiova (34).

„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci și ne bucurăm că am câștigat azi. E bine că am reușit să ne revenim după acea înfrângere, am câștigat aici și vrem să fim cât mai sus.

Ne puteți urmări și pe Google News
Din fericire, în prima repriză i-am dominat la tot. Din păcate, în a doua repriză am fost mai moi, dar e bine că am câștigat. Nu pot să spun că nu m-am gândit la CFR. M-am gândit și la ei să-i ajut. Eu mi-am făcut reaba aici. Îmi doresc să luăm noi titlul, dar, dacă nu se poate, aș vrea să ia titlul CFR Cluj”, a declarat Claudiu Petrila, autorul primului gol al partidei, conform Digi Sport.

Sebastian Colțescu a dat un penalty pentru FCSB, apoi s-a răzgândit și a revenit

În minutul 74, la scorul de 1-1, arbitrul Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri, pentru cei de la FCSB, după ce Florin Tănase a căzut în careu. După câteva secunde, „centralul” a retractat, pentru că între timp se uitase la asistent, care îi făcuse semn că nu a fost nimic.