Evenimentul Zilei > Actualitate > Facebook a făcut ANUNŢUL OFICIAL! Va fi DISPONIBIL pentru fiecare utilizator timp de O ORĂ
Facebook a făcut ANUNŢUL OFICIAL! Va fi DISPONIBIL pentru fiecare utilizator timp de O ORĂ

Facebook a făcut ANUNŢUL OFICIAL! Va fi DISPONIBIL pentru fiecare utilizator timp de O ORĂ

Facebook a anunţat dezvoltarea unei noi funcţii la aplicaţia Messenger. Aceasta urmează să le permită utilizatorilor să dezvăluie locul în care se află, în mod continuu, timp de maxim o oră. În tot acest timp vor putea fi urmăriţi de prieteni în timp ce se deplasează.

Noua aplicaţie Facebook o să intre în competiţie cu o actualizare similară oferită de Google Maps. Compania a observat că una dintre cele mai utilizate expresii pe Messenger, în conversaţiile utilizatorilor cu prietenii şi familia este „Cât de departe eşti?” sau alte variante ale aceleiaşi întrebări, potrivit unei declaraţii făcute în cadrul unui interviu de Stan Chudnovsky, director de produs pentru Messenger.

„Se pare că acesta este lucrul care îi interesează cel mai mult pe utilizatori”, a spus el.

Dezvăluirea locului în care se află un utilizator este opţională, dar poate fi şi live, astfel încât imediat ce începe o conversaţie cu un prieten, acesta să îi poată urmări traseul timp de până la 60 de minute, precizează News.ro.

Compania Facebook consideră că noua funcţie va fi utilizată de utilizatori pentru a se coordona cu prietenii, dar şi în scopuri de siguranţă, potrivit lui Stan Chudnovsky, care a precizat că actualizarea este disponibilă la nivel global.