Evenimentul Zilei > Actualitate > Explicații după ce Simona Halep a ratat finala de la Miami: „Nu face de multe ori aceeași greșeală”
Explicații după ce Simona Halep a ratat finala de la Miami: „Nu face de multe ori aceeași greșeală”

Explicații după ce Simona Halep a ratat finala de la Miami: „Nu face de multe ori aceeași greșeală”

Florin Segărceanu, căpitanul naționalei de Fed Cup, crede că adversara Simonei Halep, Karolina Pliskova, a speculat mai bine momentul semifinalei de la Miami.

Eliminată în penultimul act al turneului de la Miami, de Karolina Pliskova, scor 5-7, 1-6, Simona Halep a ratat șansea de-a reveni pe primul loc al ierarhiei mondiale. Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al naționalei de Fed Cup, a declarat că sportiva din Constanța nu face de multe ori greșeala de-a ratat astfel de oportunități și este de părere că Pliskova s-a mobilizat mai bine în semifinala de la Miami.

„A fost un meci greu, nu-l uiți repede. Condițiile nu au fost ușoare, a plouat mult și cred că a fost un consum nervos suplimentar. Probabil că oboseala și-a spus cuvântul. Poate că a fost un moment speculat bine de Karolina Pliskova. Simona Halep știe să se mobilizeze. Nu face de multe ori aceeași greșeală. Vor fi momente în viitor în care va găsi alternative și nu se va mai întâmpla așa ceva.

Simona a avut un parcurs bun în America. A acumulat încredere. Pauza care urmează va fi benefică pentru ea. Acum va schimba suprafața, dar nu îmi fac probleme. Se va adapta pe zgură și se va reinventa. La ora meciului cu Franța totul va fi bine. Simona nu va mai juca niciun turneu până atunci. Pe 15 aprilie se va reuni echipa, iar până atunci, Simona se va pregăti pe zgură în țară”, a declarat Segărceanu la Digi Sport.