Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Bestia din Caracal. În cazul sceleratului din casa groazei, românii vor ochi pentru ochi, dinte pentru dinte
Evz.TV. Bestia din Caracal. În cazul sceleratului din casa groazei, românii vor ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

Evz.TV. Bestia din Caracal. În cazul sceleratului din casa groazei, românii vor ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

Scelaratul din Caracal care a răpit, violat și ucis două copile, este considerat unul dintre cei mai sângeroși criminali în serie din istoria României din ultimili 30 de ani. Reporterii Evz au realizat un top al celor mai sângeroși și sadici ucigași români din toate timpurile, cu un mod de operare foarte asemănător cu cel al lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, sceleratul din Caracal care a răpit, violat și ucis două copile, este considerat unul dintre cei mai sângeroși criminali în serie din istoria României din ultimili 30 de ani. Alături de el, în galeria bestiilor cu chip de om care și-au pus semnătura pe fapte abominabile, figurează Ion Râmaru sau Grigore Uruc. Evz îți prezintă un top al celor mai sadici ucigași români din toate timpurile.

Vezi în video-ul de mai jos cu ce alt asasin feroce este comparat mecanicul auto și ce cred oamenii despre pedeapsa care ar trebui să îi fie aplicată.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: