Euro 2024. Ghidul suporterilor români. FRF anunță activităţi şi surprize în oraşele germane

Euro 2024. Ghidul suporterilor români. FRF anunță activităţi şi surprize în oraşele germane Suporterii români vor fi așteptați cu o mulțime de surprize în Germania. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Suporterii care fac deplasarea în Germania la EURO 2024 vor avea parte de o mulțime de surprize. Anunțul a fost făcut de FRF.

EURO 2024. Activități și surprize pentru fanii „tricolorilor”

Suporterii României și-au făcut simțită prezența la toate turneele finale.

Acum, la EURO 2024 se anunţă un festival şi în afara terenului.

FRF a anunțat că fanii vor avea parte de o mulţime de surprize cu ocazia Campionatului European şi ocazia de a „colora” în albastru, galben şi roşu oraşele germane.

Ne puteți urmări și pe Google News

EURO 2024

Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA, principala atracție

Cornerul României din Fan Zone-ul oficial UEFA va fi semnalizat cu un tricou galben gigant. Suporterii se vor bucura de numeroase activităţi interactive, jocuri distractive şi multe alte surprize:

  • Concursuri din 2 în 2 ore în care suporterii pot câştiga tricoul de joc al naţionalei Românie, tricouri semnate de jucatori si kituri de suporteri (înscrierea se va realiza prin aplicaţia Tricolorii).
  • Sesiune de poze şi autografe cu foşti jucători ai naţionalei României: Marius Niculae, Lucian Sănmărtean şi Vlad Munteanu.
  • Întâlniri cu persoane publice indragite de romani precum: Mihai Bobonete, Pavel Bartoş, Corina Caragea, Ionuţ Rada, Otravă, ADDA & Cătălin Rizea, Ivan Anişoreac şi Ciprian Stoica (Improved Football) şi altii.
  • Activări tip turneu, dedicate jocurilor cu mingea (Football Cage şi Subsoccer Table).
  • Secvenţe din filmul “În inima naţionalei”, difuzate pe ecrane într-un vestiar special amplasat în Cornerul României.
  • Multe oportunităţi de poze inedite şi interacţiune cu instalaţii deosebite.

Fanii tricolori vor obţine toate informaţiile necesare călătoriei în Germania din partea voluntarilor vorbitori de limbă română.

FRF pregătește noi surprize fanilor

Naţionala României a ajuns în Germania:

“Ne propunem să oferim suporterilor români tot ce este necesar pentru a avea o experienţă memorabilă în Germania. În primul rând, ne-am asigurat că informaţiile esenţiale o să fie mereu la îndemână, sumarizate în aplicatia Tricolorii şi oferite în fiecare oraş la info points de voluntari vorbitori de limba română: fie că vorbim de ghidul suporterului, hărţile cu punctele de întâlnire, zona de activări, telefoane pentru urgenţe.

Apoi, am gândit activări, concursuri şi întâlniri inedite pentru fiecare oraş în care o să joace Naţionala cu scopul de a-i purta pe fani în vestiarul naţionalei şi săi pregătească pentru meciurile de la EURO. Punctul culminant o să fie parada fanilor de la Koln, în care sperăm să recreăm aceeaşi atmosferă spectaculoasă ca în 2016″, a declarat Iulia Cuciurean, Head of Marketing FRF.

Euro 2024. Pe 11 iunie, la ora 11:00, „tricolorii” au programat un antrenament cu public

Marți, 11 iunie, tricolorii antrenaţi de Edward Iordănescu au programat un antrenament cu public. Astfel, suporterii români îi pot urmări la treabă şi le pot transmite de la marginea terenului încurajările lor.

Fanii vor avea parte de zone dedicate unde pot lua autografe. Aceștia se vor putea fotografia la photobooth pentru a marca întâlnirea cu echipa naţională.

Informațiile despre Fan Zone pot fi consultate AICI.