Actrița Charlize Theron este cea care a comentat acest lucru, vorbind despre nimeni altul decât actorul Sean Penn.

Theron și Penn au fost prieteni înainte de a forma un cuplu. Însă actrița a dezvăluit recent într-un interviu pentru revista Esquire ce sentimente are pentru actorul în vârstă de 54 de ani, subliniind că relația lor se bazează pe respect reciproc și dragostea pentru actorie.

'Este frumos să fii implicat într-o relație în care prietenia este pe primul loc', a declarat Charlize Theron, adăugând că este vorba despre o relație clădită în 20 de ani în care au interacționat în diferite situații.

Agreez orice posibilitate care poate apărea, a spus Charlize Theron despre căsătorie, adăugând însă că se bucură de orice moment al vieții sale și 'se simte foarte, foarte norocoasă'. Primele informații despre relația celor doi au apărut în ianuarie 2014, iar în luna mai a aceluiași an ei au confirmat că formează un cuplu. Sean Penn, care a fost căsătorit de două ori, a declarat reporterilor că alături de Charlize Theron ar putea avea parte de prima sa 'căsătorie adevărată', denumind-o pe actriță dragostea vieții sale.