Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea: Niciodată nu voi avea încredere într-o instanţă de judecată când ştiu că primesc sentinţele în plic
Elena Udrea: Niciodată nu voi avea încredere într-o instanţă de judecată când ştiu că primesc sentinţele în plic

Elena Udrea: Niciodată nu voi avea încredere într-o instanţă de judecată când ştiu că primesc sentinţele în plic

Potrivit Elenei Udrea întreg Sistemul - format din Coldea şi Kovesi - a reuşit să controleze justiţia cu ajutorul oamenilor puşi la Parchete sau în fruntea instanţelor de judecată.

"În anii 2011, 2012  au fost aduşi judecători la Înalta Curte oameni foarte apropiaţi de Sistem  care au semnat mandatele de ascultare pe siguranţă naţională şi de care se fac vinovaţi şi trebuie să plătească.

Toate aceste ascultări, şi domnul Andronic a fost subiectul unei ascultări pe siguranţă naţională (ştiu că este în studiou), au fost ilegale şi ştiau că fac un lucru ilegal.  Vedeţi şi cazul procurorului Uncheşelu care a fost făcut dintr-un obscur procuror  dintr-o localitate din fundul ţării, procuror la DNA  ca  să-l execute pe Victor Ponta.  Ei au creat acele culoare de execuţie  în justiţie, adică: dosar plecat  pe informări trunchiate, manipulate  date de SRI, rechizitorii făcute de ofiţeri SRI şi asumate de DNA  apoi timise în instanţă la aceiaşi judecători care dădeau condamnări aşa cum le veneau pe hârtiile de la SRI.

Vă dau un exemplu în cazul meu: al doilea dosar făcut de acelaşi procuror Bulancea de la  Gala Bute, a trimis dosarul fix la aceeaşi judecătoare care m-a condamnat în Gala Bute. Asta arată că există o reţea, iar sentinţa trebuie să fie totdeauna de condamnare.

Acesta este modul de lucru al SRI  cu justiţia

Din acest motiv, eu nu am încredere într-o instanţă de judecată  în care Ionuţ Matei pe care l-am refuzat fix pe aceste motive, să mă judece pe mine. Nu am încredere ştiind toate lucrurile acestea  şi având aceste probe, că se vine cu senţinţa  scrisă de  către dl Coldea sau de către domnul Dumbravă  şi judecătorii pur şi simplu  dau sentinţele aşa cum le este indicat în plic, a mai declarat Elena Udrea în acestă seară la B1 TV, în emisiunea moderată de jurnalistul Andrei Bădin.