Elena Lasconi și-a schimbat părerea despre gay. „Toată lumea își are locul în USR”

Elena Lasconi și-a schimbat părerea despre gay. „Toată lumea își are locul în USR” Elena Lasconi. Sursa foto: Facebook/ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat că toată lumea își are locul în USR, inclusiv cei gay și atei. În trecut, că edilul votase pentru familia tradițională și că decizia ei a stârnit o mulțime de controverse. Lasconi și-a anunțat candidatura pentru președinția USR și ar putea candida la președinția României.

Elena Lasconi acceptă pe oricine în USR

„Toată lumea își are locul în USR. Și creștini și atei. Și gay și hetero. Și LGBT și non-LGBT.USR este un partid de «centru-dreapta modern». Ultima alianță în care USR a fost este una care a fost denumită «dreapta unită». Iar dreapta înseamnă să fii pro-libertate. Nu să încerci să schimbi oamenii prin stat, ci să-i lase liberi să-și facă propriile decizii în viață.

Elena Lasconi

Elena Lasconi. Sursa foto: Facebook

USR a fost, este și va rămâne un partid pro-libertate în tot și toate. Eu cred în Dumnezeu, sunt creștin ortodoxă, dar niciodată nu voi încerca să conving sau să schimb crezul cuiva. Nu sunt în politică pentru asta. Sunt aici ca să reformez România. Vocația USR-ului nu este impunerea unui stil de viața, ci lupta ca fiecare să-și trăiască viața cum vrea aici în România. Ce ne unește este tocmai această luptă pentru un trai mai bun care poate avea loc”, a spus ea.

Elena Lasconi vrea să schimbe România

Elena Lasconi a declarat că putem avea o Românie din care oamenii să nu mai plece, dar că trebuie să fim uniți. Primărița a mai spus că românii pot avea salarii mai mari dacă se reduce taxarea muncii. Ea consideră că românii trebuie să aibă dreptul să își aleagă asigurători de sănătate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Elena Lasconi

Sursa foto: Facebook - Elena Lasconi

Ce schimbări trebuie făcute

„Putem să avem salarii mai bune să nu mai plece românii, dacă reducem taxarea muncii și cheltuielile statului. Putem să avem un sistem mai bun de sănătate, dacă desființăm monopolul CNAS și dăm dreptul românilor să-și aleagă asigurători de sănătate. Putem să avem un sistem mai bun de educație, dacă desființăm inspectoratele și ducem deciziile la nivelul școlilor. Putem avea o Românie din care românii să nu mai plece, ba chiar să se întoarcă. Trebuie doar să vrem asta și să ne unim ca să facem asta”, a spus Lasconi pe un grup de Facebook.