Elena Basescu, fiica mai mica a presedintelui Romaniei, traieste o poveste de dragoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc. Daca ati avut vreo indoiala asupra faptului ca dragostea e oarba, aceasta relatie va va schimba definitiv opinia.

Nu sunt persoane care sa se urasca mai tare in Romania de azi decat Traian Basescu, tatal Elenei, si Viorel Hrebenciuc, tatal lui Andrei. In spatele suspendarii presedintelui Romaniei s-a aflat Viorel Hrebenciuc, cel mai versat politician PSD, care a reusit sa formeze atat de hulita coalitie a celor 322.

Imaginatia lui William Shakespeare din celebra tragedie „Romeo si Julieta” a fost depasita de realitatea damboviteana. Conflictul dintre cele doua familii din Verona, Capuletii si Montague-ii, e pus in scena la scara intregii Romanii de familia Basescu si Hrebenciuc.

Psihologul Aurora Liiceanu a declarat pentru „Evenimentul zilei” ca cei doi indragostiti „au acelasi statut social si financiar”. Din acelasi cerc de prieteni mai fac parte Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, Bogdan Dragomir, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Alexandru Erbasu, fiul miliardarului ce s-a sinucis in urma cu trei ani. Acestia frecventeaza cluburile Bamboo, Fratelli, Office si White Horse din Capitala.

La revedere, Radu!

Elena Basescu a fost indragostita de Radu Prunaru, fiul operatorului Victor Prunaru, un apropiat al lui Adrian Sarbu. Relatia dintre cei doi luase avant, dar presedintele Traian Basescu a facut declaratii publice cum ca nu ar dori ca fiica lui cea mica sa se casatoreasca prea curand. Elena si Radu s-au despartit, spre bucuria presei mondene.

„Nu m-am intalnit niciodata cu Elena Basescu”, a declarat pentru „Evenimentul zilei” deputatul PSD Viorel Hrebenciuc. Politicianul are un singur fiu, pe Andrei, care a implinit ieri 23 de ani. Acesta a absolvit Academia de Studii Economice si in aceasta perioada isi da examenele de licenta. „Fiul meu isi doreste sa ramana la catedra. Dupa ce-si ia licenta ar dori sa se inscrie la un concurs pentru un post de asistent in cadrul facultatii”, a povestit seful deputatilor PSD.

O doza de pesimism

„E ceva firesc faptul ca persoane din acelasi cerc social sa se apropie. Fac parte din aceeasi lume si au mai usor incredere unii in altii”, a declarat psihologul Cristiana Levitchi, psihoterapeut la Spitalul Dimitrie Gomoio, Bucuresti.

In ciuda razboiului dintre parinti, relatia merge, iar Viorel Hrebenciuc spune ca nu se amesteca in viata intima a fiului sau, iar dupa ce l-a atacat dur pe presedintele Romaniei in timpul campaniei pentru referendum, politicianul a adoptat un ton impaciuitor: „Se intampla, eram pe pozitii diferite si acestea sunt regulile dupa care functioneaza democratia”.

„Iubirile la varste fragede sunt privite cu destula indulgenta de catre parinti si cu o doza ridicata de pesimism, intrucat e chiar varsta la care ne schimbam si rareori ceva ramane batut in cuie”, a precizat psihologul Aurora Liiceanu.

Cititi si Pe cine iubeau copiii lui Ceausescu.

Cititi si Experimentul Budapesta.