Cei trei acţionari au apărut astăzi, împreună, la conferinţa de presă în care au anunţat vorbit despre noua structură a acţionariatului echipei Dinamo. Ionuţ Negoiţă va ocupa locul lăsat liber de Cristi Borcea.
„Nu cred că e o noutate, sunt aproape de Dinamo. Mi-am dorit de multă vreme să intru în calitatea de acţionar. Sunt bucuros şi onorat de această oportunitate. Le mulţumesc partenerilor mei. Am crezut şi cred în acest brand, este un club cu istorie. E important ca acest brand să meargă mai departe cu performanţe fotbalistice cât mai ridicate. Putem duce Dinamo acolo unde îi este locul. Dinamo, spre deosebire de alte echipe, este în primnele două echipe ca număr de suporteri. Aceştia sunt foarte importanţi. Îmi doresc în a dezvolta această latură şi cât mai mulţi suporteri să vină la stadion. Dinamo are 4 centre de dezvoltare şi creştere copii şi juniori”, a declarat Ionuţ Negoiţă.
„Este cunoscută relaţia şi apropierea domnului Negoiţa faţă de Dinamo. A fost aproape de club în calitate de partener de imagine. Interesul de a deveni acţionar a mai fost manifestat în timp. De astăzi, în structura de acţionariat şi în CA putem anunţa oficial prezenţa lui Ionuţ Negoiţă. Prezenţa sa este salutată cu satisfacţie şi de Cristian Borcea”, a declarat preşedintele Nicolae Badea.