Evenimentul Zilei > Actualitate > „E ipocrită şi mizerabilă breasla mea. Prea deştept, liber şi citit pentru…” CEL MAI DUR MESAJ la moartea lui Andrei Gheorghe
„E ipocrită şi mizerabilă breasla mea. Prea deştept, liber şi citit pentru…” CEL MAI DUR MESAJ la moartea lui Andrei Gheorghe

„E ipocrită şi mizerabilă breasla mea. Prea deştept, liber şi citit pentru…” CEL MAI DUR MESAJ la moartea lui Andrei Gheorghe

Dan Negru a criticat în termeni duri reacția breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune și-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru că acum îl plâng pe Andrei Gheorghe, deși atunci când trăia nu l-au apreciat la adevărata valoare.

”E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!“, a scris Dan Negru, pe Facebook.   

 

Andrei Gheorghe, ultima apariție la radio: „FM-ul a fost marea mea pasiune”

 

Andrei Gheorghe, ziaristul și realizatorul TV, a murit luni seara, la vârsta de 56 de ani, decesul fiind confirmat pentru Evenimentul zilei de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov au confirmat că decesul lui Andrei Gheorghe a avut loc în locuinţa sa din oraşul Voluntari. Poliţiştii au transmis că, în jurul orei 22.15, au fost sesizaţi, prin apel la 112, că a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului, s-a confirmat că persoana decedată era Andrei Gheorghe.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era fiica comandantului școlii de aviație.[1] Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Anii 1990 Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13”), Pro FM București (1996-2002; „Midnight Killer” „13-14”) și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Din 2002 În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, iar apoi, în perioada 2005-2006, la Radio Total.

 

A MURIT celebrul Andrei Gheorghe. PRIMELE INFORMAŢII ALE POLIŢIEI despre deces. Breaking news!

 

Biografia lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipețk, Rusia – d. 19 martie 2018, Voluntari, România) a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.