După Cristiano Ronaldo, și campionul mondial Paul Pogba a refuzat să se asocieze cu un sponsor al Euro 2020

După Cristiano Ronaldo, și campionul mondial Paul Pogba a refuzat să se asocieze cu un sponsor al Euro 2020

Și francezul Paul Pogba a făcut un gest controversat la finalul partidei pe care Franța a câștigat-o la Munchen, cu Germania, scor 1-0, la Euro 2020.

Paul Pogba, mijlocașul naționalei Franței, a făcut un gest asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo. La finalul partidei pe care campioana mondială a câștigat-o la Euro 2020 contra Germaniei, scor 1-0, Pogba a venit la conferința de presă. Înainte de-a se adresa jurnaliștilor, el a mutat o sticlă de bere care era așezată pe masă, în fața lui. Respectivul producător al berii este unul dintre sponsorii turneului final.

Paul Pogba este musulman și nu a vrut să aibă bere în față

Există și o explicație pentru ceea ce a făcut mijlocașul de la Manchester United. El este musulman și nu are voie să consume alcool, așa că nu a vrut să-și asocieze imaginea cu brandul de bere. E drept, sticla respectivă era una fără alcool

Cristiano Ronaldo a făcut un gest controversat, înaintea partidei pe care Portugalia a câștigat-o cu Ungaria (scor 3-0), după ce a mutat două sticle de Coca-Cola și a transmis mesajul „Beți apă, e mai bună”. Gestul superstarului lusitan s-a răsfrânt asupra unuia dintre sponsorii competiției. Imediat, corporația care produce băuturi răcoritoare a înregistrat o pierdere pe bursă de 4 miliarde de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristiano Ronaldo a avut contracte de sponsorizare cu Coca-Cola și Pepsi

La începutul carieri, atunci când era legitimat la Manchester United, Ronaldo a apărut în reclame Coca-Cola și Pepsi, iar la United, Ryan Giggs l-a pus pe Ronaldo la perete când l-a văzut cu o Cola în mână. Jan Aage Fjortoft, fost fotbalist, acum comentator, a povestit incidentul, pe care l-a aflat de la norvegianul Ole Gunnar Solskjaer: „Ronaldo a venit la micul dejun cu o Cola în mână. Giggs l-a pus la perete și i-a spus «Să nu mai faci asta niciodată!»”.

După meciul cu Ungaria, în care a reușit să înscrie „o dublă”, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene, cu 11 goluri. El l-a depășit pe francezul Michel Platini (9 reușite).