După interviurile cu Oprah, unde Meghan şi Harry au atacat Casa Regală, oportunitățile comerciale de peste un miliard de dolari s-ar fi încheiat cu succes, în timp ce familia ducelui suportă consecințele din cauza atacurilor.

Exclusă de regină, perechea auto-obsedată de imagine, abia dacă ar mai fi invitată la deschiderea unui magazin de colț, spune un expert regal. Iar mulți se întreabă câtă răbdare mai are monarhul cu cei doi şi cât le va mai permite să defăimeze Casa Regală britanică.

Un cuvânt din partea Reginei şi totul s-ar prăbuşi

Iar viaţa super-privilegiată a lui Harry şi a lui Meghan s-ar încheia. În mod ironic, intimitatea pe care acest cuplu disperat ne spune în mod repetat că o doresc, pare a fi doar o dorință de suprafață. Iar dovada sunt aceste interviuri TV transmise la nivel global unde nu mai contenesc să acuze părinții, bunicii, chiar şi pe William şi Kate de lucruri care nu pot fi demonstrate, mai spune expertul.

S-ar părea că regina s-a cam săturat de marca specială Sussex și, dacă rapoartele sunt corecte, nu va mai rămâne tăcută atunci când ducele și ducesa vor lansa informaţii eronate despre familia regală.

Ducii de Sussex, beți de propria lor celebritate, acest cuplu regal privilegiat dincolo de înțelegere pentru majoritatea celorlalți oameni care împărtășesc planeta cu ei, trăiesc într-un balon aurit, dar tot ei pozează în victime.

Palatul „nu se plânge niciodată, nu explică niciodată” – este o regulă de fier – dar până când

Orice jumătăți de adevăruri sau istorii selective prezentate fie de Sussex, fie de curtenii reginei, nu mai pot fi ascunse. Este greu să nu vezi că cooptarea numelui de Lilibet (numele de alint al Reginei Elisabeta) este o încercare a lor de a îndupleca Palatul, deşi, în mod normal, ar fi trebuit o reacție în care să stopeze aceste practici ale ducilor de Sussex.

Poate că nu vom ști niciodată dacă și cum s-a întâmplat cu adevărat, faptul este consumat, iar avocații ducilor de Sussex, în termeni incerti, spun că cei doi într-adevăr a întrebat-o pe regină dacă este de acord cu numele Lilibet.

Oricum, strategia a fost impecabilă, scrie express. A fost o decizie clară calculată la rece, sub nicio formă nu trebuie tratată cu inocenţă. Alegerea numelui Lilibet pentru fetița nou-născută a celor doi duci a venit de la un consultat reputat care, probabil, a încasat mulţi bani pentru sfatul de aur.