Meghan este rușinată de propria familie şi ar fi spus că nu va mai vorbi niciodată cu ea, deoarece familia sa consideră că face parte dintr-o clasă socială inferioară faţă de ducesă, potrivit unei rude care a dorit să rămână sub anonimat.
În timpul unui interviu acordat la Fox News, ruda ducesei de Sussex a atacat-o pe mama celor doi copii și a susținut că rudele ei nu doresc o reconciliere. Ei au spus: „Suntem în mod clar din diferite clase sociale și nu vom mai vorbi vreodată: „Nu ar trebui să fii cineva atunci când nu ești pentru a fi acceptat și iubit”, a spus ruda.

Comentariile vin la câteva zile după ce Meghan și Harry și-au întâmpinat al doilea copil, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Cu toate acestea, ruda lui Meghan, spune că ruptura dintre ducesă și familia ei este „alegerea ei”, iar familia nu intenționează să o remedieze. Au spus că familia ei nu vrea să „alerge după cineva care nu vrea să-i vorbească”.

Meghan și Harry au fost deja atacați de familie în mai multe rânduri

Tatăl ei, Thomas Markle și sora ei vitregă Samantha, au atacat-o pe ducesă în urma interviului său exploziv cu Oprah Winfrey.

Samantha a acuzat-o pe Meghan că se folosește de luptele cu sănătatea mintală ca „scuză pentru a trata oamenii ca pe ceva dezgustător”. Ea a declarat pentru Inside Edition: „Depresia nu este o scuză pentru tratarea oamenilor ca pe niște dezgustători… eliminându-i”.  „M-a supărat într-adevăr, ar fi fost foarte ușor pentru Meghan să ajungă la mine sau la oricare din restul familiei ei, despre care susține că nu mai vrea să ştie. Dar aș crede că s-ar putea întoarce la soțul ei”, mai spune sora vitregă.

Un nou interviu-bombă cu tatăl lui Meghan va fi difuzat pe 13 iunie

Thomas Markle a acordat, de asemenea, un interviu exclusiv pentru 60 Minutes Australia, în care a dezvăluit că nu a vorbit cu fiica sa de trei ani și nu i s-a spus nimic despre nașterea lui Lilibet.

Interviul bombă cu tatăl lui Meghan urmează să fie difuzat duminică, 13 iunie. În prezentarea de 40 de secunde îl arată pe Thomas Markle cerând să fie iertat pentru „o singură greșeală, tăcerea”. El a spus: „Ultima dată când am mai vorbit cu Meghan a fost cu două zile înainte de a se căsători”.

Când a fost întrebat despre sosirea nepoatei Lilibet Diana, Thomas Markle a susținut că nu a fost informat despre nașterea nepoatei sale: „Fără telefoane, tocmai am auzit la radio. Voi fi foarte dezamăgit că nu ajung să o țin în braţe pe nepoată”, a mai spus tatăl lui Meghan, potrivit Express.