Evenimentul Zilei > Monden > Dramă de nedescris pentru Alina Pușcău. A povestit totul, în lacrimi: „Mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu…” FOTO
Dramă de nedescris pentru Alina Pușcău. A povestit totul, în lacrimi: „Mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu…” FOTO

Dramă de nedescris pentru Alina Pușcău. A povestit totul, în lacrimi: „Mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu…” FOTO

Momente de durere pentru Alina Pușcău. Vedeta a postat pe contul său de socializare câteva videoclipuri în care și-a anunțat fanii că se confruntă cu afecțiuni grave de sănătate, ca urmare a infectării cu COVID-19. În lacrimi, Alina Pușcău a încurajat toți românii să se vaccineze, subliniind că lupta cu virusul este una extrem de serioasă.

Modelul Alina Pușcău trece printr-o dramă de nedescris. Ce se întâmplă cu vedeta? A postat pe Instagram câteva clipuri în care vorbește despre starea sa de sănătate, după infectarea cu coronavirus. Alina Pușcău a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că se confruntă cu momente de groază. Tulpina Delta a COVID-19 i-a atacat întregul organism.

Drama Alinei Pușcău a fost făcută publică: „E așa de greu”

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viaţa. E aşa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contactat varianta Delta şi este foarte greu.

Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viaţa mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”, a spus Alina Puşcău.

Vedeta a încurajat românii să se vaccineze împotriva COVID-19 și să nu-și pună viața în pericol. „Este foarte greu, foarte greu, extrem de greu! Nu este de joacă!”, a povestit actrița, în lacrimi.

Actrița încurajează românii să se vaccineze. „Luați-l în serios”

„Luați-l în serios, faceți vaccinul, aveți grijă, că e foarte periculos virusul ăsta! Te distruge, îți distruge tot în organism!

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc! Azi este a noua zi și este foarte greu! Abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă… Este foarte greu!

Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu!

Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, a spus Alina Pușcău într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

Tot mai multe vedete din România infectate cu COVID-19

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane publice au ajuns la spital, ca urmare a infectării cu coronavirus. Printre acestea se numără cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, cântăreața Viorica de la Clejani, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, precum și Loredana. Multe dintre vedetele internate au plecat deja acasă.

Petrică Cercel, însă, a decedat zilele trecute la Spitalul Județean Ilfov, unde a petrecut ultimele săptămâni din viață internat. Artistul s-a infectat cu COVID-19 la o nuntă unde a cântat. Toți membrii trupei au fost infectați.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: