Evenimentul Zilei > Monden > Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control

Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control

Vestea tragică a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși în ultimele zile, multe dintre vedete au ajuns să fie internate în spital, Monica Gabor nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Fostul partener, Irinel Columbeanu, cu care are și un copil a ajuns pe mâna medicilor. Bărbatul a încercat să se trateze acasă, însă situația a scăpat de sub control și nu i-a mai putut face față singur.

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă 

Afaceristul Irinel Columbeanu a încercat să se trateze acasă, însă situația a scăpat de sub control și a decis să apeleze la ajutorul medicilor. Astfel, după ce s-a simțit rău în ultimele zile, fostul partener al Monicăi Gabor a sunat la ambulanță. Echipa medicală l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean Ilfov, unde a fost internat de urgență, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Coronavirus face ravagii în ultimele zile. Din ce în ce mai multe vedete au fost infectate cu COVID-19, însă Monica Gabor nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Fostul partener nu se află, din fericire, într-o stare foarte gravă. Irinel Columbeanu primește îngrijiri medicale în salon și nu a fost intubat.

Într-un interviu acordat anterior publicației ciao.ro, Irinel Columbeanu mărturisea: „Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”.

Tot mai multe vedete din România infectate cu COVID-19

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane publice au ajuns la spital, ca urmare a infectării cu coronavirus. Printre acestea se numără cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, cântăreața Viorica de la Clejani, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, precum și Loredana. Multe dintre vedetele internate au plecat deja acasă.

Petrică Cercel, însă, a decedat zilele trecute la Spitalul Județean Ilfov, unde a petrecut ultimele săptămâni din viață internat. Artistul s-a infectat cu COVID-19 la o nuntă unde a cântat. Toți membrii trupei au fost infectați.