Schimb de focuri, în fața casei lui Drake. Cine i-a vrut răul rapperului

Schimb de focuri, în fața casei lui Drake. Cine i-a vrut răul rapperului Sursa foto Youtube

Casa rapperului Drake, din Toronto, a fost în centrul unui schimb de focuri de armă, a anunțat poliția. Incidentul a avut loc în apropiere de intersecția dintre Bayview Ave. și Lawrence Ave, în fața locuinței artistului. Oamenii legii au fost anunțați în jurul orei locale 2:09 AM.

O persoana, împușcată lângă casa lui Drake

Până în prezent, se știe doar că o singură persoană a fost transportată la spital, cu răni grave. Nu se știe dacă victima îl știa pe faimosul rapper sau dacă doar era în zonă. Polițiștii încearcă să-l caute pe vinovat, potrivit Tmz.

S-a confruntat și cu alte probleme

Recent, rapper-ul a fost implicat într-un alt scandal. Pe X, fostul Twitter, a apărut o filmare cu el în timp ce se masturbează. La câteva zile de la publicare, videoclipul a fost șters de X și platforma a blocat temporar opțiunea de a putea căuta imagini sau videoclipuri cu numele artistului.

drake

Sursa foto Dreamstime

Filmarea cu Drake în timp ce se masturbează a strâns peste 27 de milioane de vizualizări și peste 260.000 de like-uri în 19 ore de la publicare. Rapper-ul a refuzat să dea declarații, dar a postat o poză cu el din avionul său privat, unde era făcută și filmarea indecentă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drake, unul dintre cei mai apreciați rapperi

Primul album de studio al artistului, „Thank Me Later” (2010), a debutat pe primul loc în topul oficial american şi a fost vândut în peste 170 de milioane de exemplare. Cu acest album, el a câştigat patru premii Grammy şi două Brit Awards, printre multe alte premii.

Acesta a fost desemnat, la sfârşitul deceniul trecut, drept artistul cu cel mai mare număr de descărcări de pe platforma Spotify, liderul mondial al platformelor audio de streaming, devansându-i pe Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande şi Eminem. El a avut o relație lungă cu Rihanna. Numele său real este Aubrey Drake Graham.