Evenimentul Zilei > Monden > Donald Trump jr, gest șocant împotriva lui Alec Baldwin. Ce mesaj crunt a postat fiul fostului președinte
Donald Trump jr, gest șocant împotriva lui Alec Baldwin. Ce mesaj crunt a postat fiul fostului președinte

Donald Trump jr, gest șocant împotriva lui Alec Baldwin. Ce mesaj crunt a postat fiul fostului președinte

Alec Baldwin a omorât-o accidental cu o armă de recuzită pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului Rust. Donald Trump jr s-a apucat de vândut tricouri în care îi instigă pe oameni împotriva actorului.

La câteva zile după tragedia de pe platourile de filmare din New Mexico, Donald Trump Jr a șocat internauții cu gestul pe care l-a făcut împotriva actorului din Rust care trece prin clipe halucinante.

Fiul lui Trump instigă lumea la ură

„Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni” este mesajul de pe tricourile care costă 27,99 de dolari pe site-ul lui Donald Trump jr, unde sunt puse la vânzare.
Pe lângă această idee, fiul lui Trump postează pe rețelele de socializare frecvent mesaje prin care râde de suferința actorului.

„Aşa arată cineva care e împotriva armelor şi care ucide mai multe persoane cu o armă decât a făcut-o vreodată întreaga voastră colecţie de arme”, a scris fiul lui Donald Trump pe rețelele sociale, conform libertatea.ro

Cum a ajuns Baldwin să fie considerat criminal?

Alec Baldwin i-a împușcat accidental pe directorul de imagine Halyna Hutchins, 42 de ani, și pe regizorul Joel Souza, 48 de ani. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost trimis în stare gravă la spital.

Incidentul s-a întâmplat chiar pe platoul de filmare, totul a pornit din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Apropiații actorului au declarat că acesta este într-o stare de șoc și că se simte extrem de vinovat. Un fotograf a dezvăluit pentru New York Post că vedeta este într-o stare deplorabilă și că pare foarte îmbătrânit.
„A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. A fost de neconsolat ore în șir în urma incidentului.Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, a mai spus un apropiat al actorului.

Familia decedatei a fost surprinsă alături de Baldwin la un hotel din Santa Fe. Rudele au spus de mai multe ori că nu îl consideră pe actor vinovat, ci pe responsabilii care nu au fost atenți la recuzită.

„Pierderea noastră este enormă.Încă nu ne vine să credem că Halyna este moartă. Mama ei și-a ieșit din minți de durere. Dar nu consider că Alec Baldwin este responsabil. Este responsabilitatea oamenilor de recuzită care se ocupă de arme.”, a spus soțul directoarei moarte.