„Cu adânc regret și nespusă durere, colectivul redacțional al ziarului Click!, din trustul de presă AdevărulHolding, anunță trecerea în neființă a colegei Alexandra Dobrescu. Înmormântarea va avea loc miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 14.00, la cimitirul Glina din județul Ilfov. Sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate! Acesta ar fi fost un clasic mesaj de adio, pe care Alexandra nu ni l-ar fi iertat niciodată. Pentru că Alexandra a fost dincolo de orice tipar, dincolo de orice conformism, dincolo de cuvinte.

Alexandra își cumpărase luna trecută un ceas nou. Mare și roz. Mare – ca să încapă în el toate planurile ei uriașe, roz – pentru că așa era ea. Timpul pentru Alexandra se măsura în clipe petrecute cu copiii ei, în ore de bucurie alături de colegi, în zile pline de adrenalină la redacție.

Timpul Alexandrei avea alt sens, căci altfel nu ne explicăm cum au încăput în el atâția prieteni, atâtea planuri, atâtea știri, atâtea drumuri, atât de multe melodii și povești, atâtea pâini de casă frământate și coapte perfect, atâtea filme cu pop-corn, o mulțime de rochii superbe, atâtea glume și zâmbete infinite”, scriu jurnaliștii Click!.

„Din 14 aprilie, de când am primit la redacție cea mai neagră știre, Alexandra, colega noastra dragă, s-a mutat din birou, în inimile și în amintirile noastre. A plecat pentru totdeauna, discret și demn, după cea mai curajoasă luptă cu o boală perfidă. Cei care au cunoscut-o pot depune mărturie că prezența ei a fost sinonimă cu bucuria și cu dragostea de viață. Și așa trebuie să rămână.

Alex, vei fi mereu cu noi! Aaa, și încă ceva: în ziua în care ai plecat a plouat mult…”, au mai scris aceștia.