Evenimentul Zilei > Social > Doliu în lumea interlopă. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan a murit în urma unui accident vascular cerebral
Doliu în lumea interlopă. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan a murit în urma unui accident vascular cerebral

Doliu în lumea interlopă. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan a murit în urma unui accident vascular cerebral

Este doliu în lumea interlopă, după ce unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan din Brăila a murit la un spital din București, în urma unui accident vascular cerebral.

Dumitru Buricea era unul dintre cei mai influenți lideri de clan din Brăila. Acesta a fost transportat de urgență cu elicopterul la un spital din București, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, deoarece a suferit un accident vascular cerebral.

Cel mai influent lider al lumii interlope a murit

Bărbatul avea 73 de ani, iar inițial fusese tratat a Spitalul Județean de Urgență din Brăila, ulterior fiind transferat cu un elicopter la o unitate spitalicească din Capitală.

Liderul interlopilor din Brăilița a devenit cunoscut opiniei publice „prin prisma participării la Revoluția din 1989. Acesta a primit titlul de „luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

Dumitru Buricea conducea Clanul Buricea împreună cu fiul său, Marian, care în ultima perioadă a fost cel care s-a ocupat de toate treburile. Acesta a devenit astfel personajul principal în mai multe dosare deschise de poliție și Parchet, potrivit spynews.ro.

Un alt interlop de temut a murit luna aceasta

Luna aceasta a murit un alt interlop de temut din București, Vasile Nicolae Marian, zis Nicos. Acesta a murit în închisoare din cauza unei supradoze de steroizi introduși ilegal. Este cunoscut faptul că mulți interlopi își mențin musculatura cu ajutorul substanțelor interzise.

Vasile Nicolae Marian, zis Nicos, a înjunghiat mai mulți interlopi de-a lungul timpului și a făcut închisoare în mai multe țări. La începutul anilor 2002, Nicos la înjunghiat în gât pe interlopul Gabriel Bera după ce avuseseră o altercație într-un restaurant din Regie.

Nicos i-a înfipt cuțitul în maxilar lui Gabriel Bera. Acesta petrecea cu prietenii în restaurantul Pui de Urs, un local din sectorul 6 al Capitalei. În local și-a făcut apariţia şi Sandu Geamănu, iar între acesta şi Bera a avut loc o discuţie. La scurt timp în restaurant a intrat și Nicos, locotenentul interlopului. Puţin „afumat”, Bera a mers la toaletă. Nicos s-a dus după el și i-a înfipt un cuţit în maxilar, până când lama şişului a ieșit prin pomete cu tot cu şase dinţi, potrivit Newsweek.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: