Evenimentul ZileiMondenDoliu în lumea bisericească! O celebră actriță din România a primit vestea cu lacrimi în ochi

Doliu în lumea bisericească! O celebră actriță din România a primit vestea cu lacrimi în ochi

Doliu în lumea bisericească! O celebră actriță din România a primit vestea cu lacrimi în ochi
Vineri dimineață, lumea bisericească a primit o veste triste. Teologul Mihai Făgădaru s-a stins din viață joi seara. Anunțul a fost făcut de către Visarion Alexa, cel care i-a și botezat ambii copii ai răposatului. Ioana Picoș a primit vestea în lacrimi.

Vineri dimineață, părintele Visarion Alexa a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Teologul Mihai Făgădaru s-a stins din viață joi seara, după ce a ajuns în stare gravă la spital. Prietenii au început să îi trimită mesaje pline de durere și regret. Vestea morții a venit ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de repede și infectarea cu COVID-19 să îi fie fatală.

„S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”, a scris Visarion Alexa pe pagina personală de Facebook. Postarea a început imediat să adune comentarii, prin care credincioșii își exprimau uimirea pentru pierderea suferită.

Evenimentele s-au întâmplat extrem de repede și nimeni nu se aștepta la o așa veste cumplită. În urmă cu doar 12 ore, actrița Ioana Picoș a postat un mesaj în care transmitea fanilor faptul că Mihai Făgădaru, fostul ei soț, a ajuns la spital în stare gravă. Ea a menționat în postare faptul că teologul nu se simțea bine de câteva zile, însă abia acum lucrurile s-au agravat. A vorbit cu el joi, iar starea de sănătate a teologului nu era una bună. Se simțea obosit, însă a promis că va lupta cu boala. Din păcate, în cursul nopții, acesta s-a stins din viață.

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față.
S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare.
Are nevoie de rugăciuni multe.
Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.
Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta.
Înălțați o rugăciune pentru el.
Doamne ajută! 🙏”, este postarea pe care Ioana Picoș a făcut-o în urmă cu doar 12 ore.

Relația dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru

Celebra actriță de telenovele și teologul au fost căsătoriți timp de aproximativ cinci ani. Cei doi au avut o relație frumoasă și au adus pe lume doi gemeni minunați, însă fericirea nu a durat veșnic. Între cei doi au început să fie certuri  și neînțelegeri din ce în ce mai dese, așa că Ioana Picoș a decis în toamna lui 2019 să meargă și să depună actele de divorț.

A urmat un an greu pentru cei doi soți, cu multe drumuri la tribunal și numeroase acuze. Procesul părea la început destul de ușor, însă a început să se complice pe parcurs. Mihai Făgădaru a susținut în fața judecătorului că nu este lăsat să își vadă copiii, iar celebra actriță nu respectă programul de vizite.

Divorțul dintre cei doi a durat a durat mai bine de un an, acesta fiind pronunțat în ianuarie 2021. În ceea ce privește custodia gemenilor, instanța a decis ca aceștia să locuiască cu mama, însă ambii părinți își vor executa în mod egal atribuțiile. În decizia de divorț se arată faptul că tatăl va trebui să plătească o pensie alimentară în cuantum de 1/3 din veniturile lunare.

După divorț, relația dintre cei doi s-a detensionat, ba chiar păreau să se înțeleagă extrem de bine. Drept dovadă stă postarea pe care Ioana Picoș a făcut-o pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ 12 ore, când și-a exprimat îngrijorarea pentru starea de sănătate a fostului partener.


Accesează: