Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în cinematografie! A murit actorul care s-a luptat pentru viață „ca un războinic”
Doliu în cinematografie! A murit actorul care s-a luptat pentru viață „ca un războinic”

Doliu în cinematografie! A murit actorul care s-a luptat pentru viață „ca un războinic”

Actorul și producătorul american Sid Haig, cunoscut din pelicule precum „Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses” și „Kill Bill: Volumul 2”, a murit, sâmbătă, la vârsta de 80 de ani,

Potrivit cancan.ro, decesul actorului a fost confirmat de Susan Oberg, soția lui: „Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul.

S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost și va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Și-a adorat familia, prietenii și fanii. Pentru toți, moartea lui reprezintă un șoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea și perioada de doliu să fie respectate”, a scris Susan Oberg, pe rețeaua de socializare Instagram.

La începutul lunii septembrie, Haig a fost internat la secția de terapie intensivă, în urma unui accident. Atunci, actorul a încercat să își liniștească fanii și spunându-le că se luptă „ca un războinic”.

Sid Haig s-a evidențiat prin rolurile pe care le-a interpretate în filme de groază, precum „ Galaxia terorii/ Galaxy of Terror”, lansat în anul 1981, „Halloween”, din 2007, „ Omul întunericului/ Dark Moon Rising”, din 2009.