Evenimentul Zilei > Politica > Doina Gradea, după demitere: Ce va urma va fi foarte interesant și pentru mine. Vă asigur că voi monitoriza tot
Doina Gradea, după demitere: Ce va urma va fi foarte interesant și pentru mine. Vă asigur că voi monitoriza tot

Doina Gradea, după demitere: Ce va urma va fi foarte interesant și pentru mine. Vă asigur că voi monitoriza tot

Chiar în ziua în care ambele camere ale Parlamentului au respins raportul de activitate al televiziunii publice, ceea ce a dus la demiterea Doinei Gradea, șefa instituției a ripostat.

Doina Gradea a scris pe contul personal de Facebook un amplu comentariu în care pune în evidență realizările obținute de televiziunea publică sub mandatul ei. De asemenea, aceasta a acuzat atacurile politice la adresa ei și a instituției din care urmează să plece.

Gradea acuză o respingere antepronunțată a raportului de activitate al TVR

„Echipa TVR din ultimii 3 ani și 8 luni a fost cea mai bună din ultimii 20 de ani. În susținerea acestei concluzii stau acele rapoarte care astăzi vor fi respinse, așa cum a fost ante pronunțat, de Parlament. După ani grei de blocaj financiar total, după o serie de prejudicii imense, după greșeli imense de management și lipsă totală de viziune, acuratețe și control financiar, TVR rămâne după această perioadă o instituție așa cum o arată aceste rapoarte pe care le găsiți pe site-ul TVR. Nimeni nu va putea șterge acest adevăr, oricâte declarații politice vor fi făcute. Unele în totală lipsă de știință și cunoștință a domeniului! Ce va urma va fi foarte interesant și pentru mine. Vă asigur că voi monitoriza tot ce va urma și voi spune public de câte ori va fi nevoie în apărarea intereselor televiziunii publice”, a declarat aceasta.

Ramona Săseanu de la TVR Craiova va prelua interimatul TVR

Luni, Camera Deputaţilor şi Senatul au respins rapoartele de activitate ale TVR şi Radio România. În practică, această respingere coincide cu demiterile Consiliilor de administraţie ale celor două instituții şi șefilor acestora, Doina Gradea şi Georgică Severin.

PNL a validat luni propunerea președintelui partidului, Ludovic Orban, ca Ramona Săseanu, prezentatoare la TVR Craiova, să preia conducerea interimară a TVR după plecarea actualei șefe a postului public. Aceasta este susținută puternic de deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea.

EVZ a publicat aici CV-ul candidatei din care reiese că Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică a Universității Spiru Haret şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul unei universităţi neprecizate. Legat de mențiunea că urmează un master la Facultatea de Jurnalism și Științele comunicării din cadrul Universității București, facultatea amintită a informat EVZ că nu are pe nimeni cu numele Săseanu Ramona înscrisă la cursuri.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: