Omarosa Manigault Newman, fostă angajată la Casa Albă, a spus că Melania Trump așteaptă că soțul ei să își încheie mandatul că să poată ulterior divorța.

În plus, este de parere fosta angatata a lui Donald Trump, daca vedeta ar face pasul mai devreme, el s-ar folosi de orice mijloace sa se razbune, afirmand ca este “razbunator”, potrivit b1.ro

În cadrul aceluiasi interviu, ea a mai spus ca presedintele american ar fi tras niste sfori ca sa obtina sotiei lui viza EB-1, rezervata in mor normal persoanelor cu “abilitati extraordinare” si s-ar folosi de acest lucru ca sa o expulzeze.

„În opinia mea, Melania numara fiecare minut pana la incheierea mandatului pentru a putea divorța. Daca Melania ar incerca sa il umileasca si sa il paraseasca in timp ce este la conducerea tarii, va gasi o modalitate de a o pedepsi”, a declarat Omarosa Manigault Newman

In urma declaratiilor aparute in presa internationala, purtatorul de cuvant al Melaniei Trump a insistat ca cele doua femei nu au interactionat mai deloc, in timp ce presedintele Statelor Unite a negat toate afirmatiile fostei sale angajate.