Evenimentul Zilei > Monden >  Divele, la un pas de păruială! Bianca Drăgușanu şi Oana Zăvoranu și-au declarat război
 Divele, la un pas de păruială! Bianca Drăgușanu şi Oana Zăvoranu și-au declarat război

 Divele, la un pas de păruială! Bianca Drăgușanu şi Oana Zăvoranu și-au declarat război

Conflictul dintre Bianca Drăguşanu şi Oana Zăvoranu se pare că nu se va sfârşi curând. Disputa dintre cele două dive a încins reţelele de socializare.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să oprească războiul dintre ea și Bianca Drăgușanu. Acestea îşi lasă mesaje dure pe social media părând că sunt la un pas de-o păruială în toată regula, dacă e să ne luăm după cuvintele grele pe care şi le transmit în online.

Bianca Drăguşanu s-a simțit jugnită de felul în care a fost poreclită de către Oana Zăvoranu (Bianca Buzilă). N-a mai stat pe gânduri şi i-a lăsat un mesaj de toată frumuseţea pe social media.

Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună

„Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe contul personal de Instagram.

Şi aşa ca de final Bianca Drăgușanu îi cere lui  Oana Zăvoranu să o lase în pace

Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”, a mai precizat Bianca Drăguşanu în postarea sa de pe social media.

Oana Zăvoranu a tunat și  a fulgerat în mediul online, după ce Bianca Drăgușanu a ieșit și ea la atac și nu s-a sfiit să spună ce crede despre cea care anumit-o în fel și chip, făcut-o nesimțită și prefăcută, scrie retetesivedete.