Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu îl face praf pe Bodi. Te așteptai la asta? Nimic nu mai schimbă decizia
Bianca Drăgușanu îl face praf pe Bodi. Te așteptai la asta? Nimic nu mai schimbă decizia

Bianca Drăgușanu îl face praf pe Bodi. Te așteptai la asta? Nimic nu mai schimbă decizia

După ce a scăpat din „Iadul” în care a fost prinsă alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare ca vrea să șteargă definitiv din viața ei toate „urmele” controversatului om de afaceri.

După ce a scăpat din „Iadul Amoros” în care a fost prinsă alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare ca vrea să șteargă definitiv din viața ei toate „urmele” controversatului om de afaceri.

După un mariaj plin de tensiuni și scandaluri, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să pună capăt relației lor. La scurt timp după ce s-a aflat că Bianca a fost snopită în bătaie de controversatul om de afaceri, acesta a ajuns pe mâna procurorilor, fiind acuzat într-un dosar de trafic de persoane.

După luni de calvar, Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală în ceea ce privește „urmele” rămase din relația cu Bodi.

Bianca Drăgușanu a decis să îl scoată definitiv din viața ei pe Alex Bodi. După ce și-a scos toate tatuajele pe care le-a făcut în semn de iubire pentru Bodi, Bianca a decis să elimine toate „dovezile” trecutului lor amoros.

Fotografiile pe care ea și și Bodi le etalau pe rețele sociale au fost șterse la scurt timp după ce Bodi a fost condus, cu mascații, la sediul DIICOT Craiova, de unde ulterior, a ajuns în arestul Poliției Craiova. Având în vedere că Bodi se află în spatele gratiilor și nu are acces la rețele sociale, rămâne de văzut cum va reacționa milionarul bătăuș în ceea ce privește decizia Biancăi, scrie Rețete și Vedete.

Bianca Drăgușanu a fost bătută timp de 5 ore de Bodi

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe de coșmar chiar în apartamentul ei. Timp de 5 ore, fosta prezentatoare tv a fost bătută de Alex Bodi. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că o înșală cu o altă femeie.

Controversatul om de afaceri a încercat să țină totul ascuns. Astfel, după ce și-a dat seama că în apartamentul Biancăi urma să sosească mama ei, pentru a evita ca blonda să fie ajutată de aceasta, Bodi a decis să o „mute” în apartamentul lui din Pipera. În tot acest timp, Bianca se afla într-o stare de semi-conștiență.

Odată ajunși în vila din Pipera, ar fi început „runda” doi a agresiunii, totul derulându-se în prezența menajerei acestuia.

Bianca Drăgușanu, „evadare” desprinsă din filmele de acțiune

După ce Bodi a bătut-o a doua oară, mai mult moartă decât vie, Bianca Drăgușanu a reușit să „evadeze” din vila bătăușului într-un mod desprins din filmele de acțiune. Sursa citată scrie că blondina a profitat de faptul că soțul menajerei și-a făcut apariția la vila lui Alex Bodi, pentru a-și lua soția de la muncă. Bianca a profitat de moment fără să stea pe gânduri. S-a suit imediat în mașina acestora și i-a rugat să oducă cât mai departe de casa groazei.