Autoritățile iraniene au identificat asasinii care ar fi fost implicați în uciderea lui Mohsen Fakhrizadeh, un om de știință despre care se crede că a condus programul nuclear al Iranului.
Mohsen Fakhrizadeh a fost general de brigadă în cadrul Corpului de Garda Revoluționară Islamică (IRGC), forța paramilitară de elită a Iranului. El a fost acuzat de Statele Unite și Israel că a condus programul de armament nuclear al Republicii Islamice, a cărui existență neagă puternic Teheranul.
Mohamed Ahwaze (cunoscut și sub numele de Mohamed Majed), un iranian de origine britanică, a postat pe Twitter fotografii cu patru bărbați, despre care se presupune că ar fi fost implicate în asasinarea lui Fakhrizadeh.
Potrivit ntelnews, Ahwaze a spus că oficialii iranieni distribuiau deja fotografiile celor patru bărbați în diferite hoteluri și restaurante din Iran și cereau informații despre presupușii vinovați. Cu câteva ore înainte de tweet-ul lui Ahwaze, un raport al agenției de știri FARS din Iran susținea că Ministerul de Informații al țării a confirmat identitatea asasinilor și că detaliile vor fi în curând publicate publicului.

Mohsen Fakhrizadeh a fost asasinat vineri în apropiere de Teheran. Eminentul om de ştiinţă a decedat la spital

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE