Evenimentul Zilei > EVZ Special > Autoritățile iraniene au declarat că au fotografiile cu asasinii omului de ştiinţă în domeniul nuclear
Autoritățile iraniene au declarat că au fotografiile cu asasinii omului de ştiinţă în domeniul nuclear

Autoritățile iraniene au declarat că au fotografiile cu asasinii omului de ştiinţă în domeniul nuclear

Autoritățile iraniene au declarat că sunt deja în posesia unor fotografii cu presupuşii asasini implicați în uciderea omului de ştiinţă Mohsen Fakhrizadeh.
Autoritățile iraniene au identificat asasinii care ar fi fost implicați în uciderea lui Mohsen Fakhrizadeh, un om de știință despre care se crede că a condus programul nuclear al Iranului.
Mohsen Fakhrizadeh a fost general de brigadă în cadrul Corpului de Garda Revoluționară Islamică (IRGC), forța paramilitară de elită a Iranului. El a fost acuzat de Statele Unite și Israel că a condus programul de armament nuclear al Republicii Islamice, a cărui existență neagă puternic Teheranul.
Mohamed Ahwaze (cunoscut și sub numele de Mohamed Majed), un iranian de origine britanică, a postat pe Twitter fotografii cu patru bărbați, despre care se presupune că ar fi fost implicate în asasinarea lui Fakhrizadeh.
Potrivit ntelnews, Ahwaze a spus că oficialii iranieni distribuiau deja fotografiile celor patru bărbați în diferite hoteluri și restaurante din Iran și cereau informații despre presupușii vinovați. Cu câteva ore înainte de tweet-ul lui Ahwaze, un raport al agenției de știri FARS din Iran susținea că Ministerul de Informații al țării a confirmat identitatea asasinilor și că detaliile vor fi în curând publicate publicului.

Mohsen Fakhrizadeh a fost asasinat vineri în apropiere de Teheran. Eminentul om de ştiinţă a decedat la spital

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.