Evenimentul Zilei > Justitie > Din cauza Covid-19, un român s-a transformat într-un monstru! A pus mâna pe topor și făcut-o bucăți pe mama lui. Apoi s-a spânzurat
Din cauza Covid-19, un român s-a transformat într-un monstru! A pus mâna pe topor și făcut-o  bucăți pe mama lui. Apoi s-a spânzurat

Din cauza Covid-19, un român s-a transformat într-un monstru! A pus mâna pe topor și făcut-o bucăți pe mama lui. Apoi s-a spânzurat

O crimă urmată de sinuciderea făptașului le-a dat mult de furcă procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Pe numărul de urgență de la 112 s-a primit un apel de urgență prin care o persoană anunța că o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Gura Șuții, era moartă în casă, iar în șura casei s-a găsit un alt cadavru spânzurat.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Poliția Criminalistică, dar și un procuror criminalist care a preluat ancheta.

Femeia era ucisă cu un topor, fiind lovită de mai multe ori în zona capului. Pe masa din bucătăria casei, criminaliștii au găsit un bilet de adio scris de autorul crimei, care este chiar fiul femeii.

Acesta spunea că mama lui era infectată cu noul coronavirus și că a luat decizia să o ucidă pentru că nu a mai suportat să vadă cum se chinuie. Tot în biletul respectiv, fiul femeii ucise scria că anchetatorii îl pot găsi spânzurat într-o magazie aflată în spatele casei.

Când au ajuns la locul indicat, cadavrul autorului atârna într-un ștreang, acesta prezentând deja rigiditate cadaverică, semn că trecuseră câteva ore de la momentul sinuciderii.

Un prosper om de afaceri

Sătenii din Gura Șuții sunt șocați de cele întâmplate în locuința femeii ucise. Aceasta era angajată la un magazin alimentar din sat.

„Era vânzatoarea noastră de la magazin, dar nu puteam să ne dăm seama că se întâmplă aşa ceva. S-a auzit că ea e moartă în casă, că băiatul s-a spânzurat. Unde, nu ştiu, că noi fuserăm de vale la Biserică. El era un băiat de milioane. Am zis că pic jos când am auzit”, a declarat un locuitor al satului.

Criminalul era un prosper om de afaceri. Acesta a modernizat de curând locuința în care locuia mama lui, pentru ca aceasta să aibă tot confortul. Avea și firmă de construcții în Franța, care funcționa la capacitate maximă.

”Era o femeie deosebită, a avut magazin în sat, a fost iubită de toată lumea. Băiatul era foarte tăcut, nu ştiu de ce a ajuns în situaţia asta. Bine că nu s-a mai însurat, că o omora şi pe nevastă. Săptămâna trecută a băgat gazele, a renovat aici, s-au mutat că ei au stat mai la vale în sat”, povesteşte un alt sătean.