În comuna Gura Șuții, locul în care olandezul pedofil a ucis-o pe fetița în vârstă de 11 ani, există un microbuz școlar pentru a îi transporta pe elevi, dar acesta era folosit de echipa de fotbal, afirmă primarul comunei, într-un interviu acordat pentru Realitatea TV.

„O să îi luăm cu un microbuz școlar pe care îl avem în dotare, dar nu e folosit pentru că era pentru cealaltă școală, dar noi l-am luat înainte, ca să fim asigurați că vom avea cu ce să începem anul școlar. Nu e folosit decât așa, pentru echipa de fotbal”. a declarat primarul Constantin Dinu.

Jurnalista Marilena Mititelu, realizatoarea emisiunii în care a fost difuzat interviul,  a comentat afirmațiile primarului:

„Aflăm de la primar, după ce am vorbit despre faptul că elevii nu au transport în comun, unde-s microbuzele școlare, cum este posibil să trăim într-o țară membră a Uniunii Europene și totuși primăriile să nu se sinchisească să asigure transport în comun și să nu pună microbuze copiilor, ei bine, a bubuit acum cazul acesta din județul Dâmbovița și aflăm de la primarul localității unde s-a petrecut tragedia cu Adriana, primarul de la Gura Șuții, că elevii au la dispoziție un microbuz școlar, atâta doar că echipa îl folosește pentru echipa de fotbal”, a spus Marilena Mititelu.